Από τον Καρβέλα στον Σημίτη

Αναβίωση των 80’s και των 90’s στην ελληνική τηλεόραση· ζούμε πράγματα που βλέπαμε πριν από χρόνια και δεκαετίες. Είναι αυτή η αισθητική που θέλαμε να ξεχάσουμε, αισθητική που προσπαθούσαμε να αποβάλουμε από τη μνήμη μας.

Μετά το Star Academy λοιπόν και τον Νίκο Καρβέλα να πετάει την τσίχλα που μάσαγε στα έρμα τα παιδιά, τα οποία στήνουν τα όνειρά τους μπροστά στους εκπροσώπους ενός αντιαισθητικού life style, εμφανίστηκε χθες και Κώστας Σημίτης σε μια συνέντευξη-χάδι, σε μια συνέντευξη χωρίς ερωτήσεις, σε μια συνέντευξη που οι δύο (καλοί και αξιόλογοι κατά τ’ άλλα) δημοσιογράφοι (Κοσιώνη και Τσίμας) στέκονταν με δέος απέναντί του.

Πέτρος Κωστόπουλος, Νίκος Καρβέλας, Κώστας Σημίτης, τοτέμ όλοι τους στην εποχή τους, ο καθένας στον χώρο του. Δημιούργησαν σχολή και οι τρεις: τα περιοδικά του κώλου ο πρώτος, τη μουσική «δε θέλω τα κόκκινα, ούτε τα ροζ, το ξέρεις πως πεθαίνω με τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου» ο δεύτερος, την κυβέρνηση των Παπαντωνίου, Τσουκάτου, Τζοχατζόπουλου κ.ά. ο τρίτος.

Μία αποκρουστική Ελλάδα του παρελθόντος. Και για σκεφτείτε το: ήταν όλοι αυτοί που ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Αυτοί, όχι εμείς.

Μετά το Survivor ακολούθησε η συνέντευξη Σημίτη. Ο ΣΚΑΪ χθες έκανε μπίνγκο. Τηλεόραση του 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *