Και οι απαλλοτριώσεις συνεχίζονται


Ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι των απειλών που έκαναν οι μπάτσοι στους νεολαίους που απαλλοτριώνουν είδη πρώτης ανάγκης από σούπερ μάρκετ και η απάντηση ήρθε από την Θεσσαλονίκη.

Όπως διαβάζουμε στο indymedia «ομάδα 30-40 συντρόφων προχώρησε σε απαλλοτρίωση του super market Μασούτης στην οδό Παπάφη στην Κάτω Τούμπα. Στη συνέχεια μοίρασε τα είδη πρώτης ανάγκης σε κοντινή λαϊκή αγορά. Η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση παίρνοντας όλα τα αγαθά από τα καρότσια».

Τελικά που ήταν οι μπάτσοι που σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» (Δευτέρα, 22.09.08): «περιπολούν όλες τις μέρες της εβδομάδας έξω από μεγάλα σούπερ μάρκετ»; Οε Οε Οε!!!

Το φαινόμενο αυτό όχι απλώς θα συνεχιστεί αλλά θα πάρει και πιο μαζικές διαστάσεις αφού είναι η μόνη ίσως ενέργεια του «χώρου» που έχει κοινωνική αποδοχή.

Αυτό που τρέμουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και η νεοδημοκρατική κυβέρνηση είναι αυτές οι ενέργειες μην ξεφύγουν απ’ τα στενά πλαίσια κάποιων αναρχικών-αντιεξουσιαστών και βρουν μιμητή κόσμο που στενάζει απ’ την ακρίβεια και ανέχεια.

0 απαντήσεις στο “Και οι απαλλοτριώσεις συνεχίζονται”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *