Ο Τσίπρας σε ρόλο διαφημιστή της Philip-Morris. Ο πρωθυπουργός του εργασιακού μεσαίωνα μιλάει για ανατροπή του

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το πρωτοφανές γεγονός ότι ο Αλ. Τσίπρας με τους ύμνους που αφιέρωσε σήμερα, κατά την επίσκεψη του στην καπνοβιομηχανία της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας Phillip-Morris (πρώην “Παπαστράτος”), εμφανίστηκε ως διατεταγμένος διαφημιστής της, απαξιώνοντας το αξίωμα και την θέση του.

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι ο Αλ. Τσίπρας όχι μόνο δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τα προβλήματα των εργαζομένων στην πολυεθνική αλλά και δεν έκανε ούτε μια νύξη για την πολύκροτη υπόθεση εργαζόμενου με σκλήρυνση κατά πλάκας που η επιχείρηση απέλυσε παράνομα και καταχρηστικά, με την Επιθεώρηση Εργασίας να χαρακτηρίζει την απόλυση ποινικό αδίκημα και του οποίου η προσφυγή εκκρεμεί στα δικαστήρια.

Το εξοργιστικό, όμως, είναι ότι ο Τσίπρας, ξεπερνώντας κάθε όριο υποκρισίας, είπε ότι βάζει τις βάσεις για την ανατροπή του εργασιακού μεσαίωνα, την στιγμή που αυτόν τον εργασιακό μεσαίωνα το διατηρεί, τον ενισχύει με μέτρα και τον θεσμοθετεί ως μόνιμο στρατηγικού χαρακτήρα καθεστώς στη χώρα.

Πηγή: iskra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *