Ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση!


Είναι ν’ απορεί κανείς πώς μπόρεσε η Νέα Δημοκρατία και βρήκε τα πιο «ιδανικά» άτομα για να στελεχώσει τον κρατικό μηχανισμό.

Ένα Δελτίο Τύπου του βουλευτή του Σύριζα Περικλή Κοροβέση μας ενημερώνει ότι όταν ήταν γενικός γραμματέας στο υπουργείο Πολιτισμού ο Ζαχόπουλος πέρα απ’ ότι ο ίδιος έχει χρηματοδοτήσει όπως γούσταρε με εκατοντάδες δις ευρώ κάτι «περίεργα» σωματεία και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις υπήρξε άλλο ένα «μπουμπούκι» στο συγκεκριμένο υπουργείο που επιδιδόταν στο ίδιο σπορ. Ο Σ. Κλαδάς, πρώην προϊστάμενος της Γενικής Γραμματείας Ολυμπιακής Αξιοποίησης.

8.123.012 ευρώ μοίρασε αυτός και μάλιστα όπως υπογραμμίζει η ανακοίνωση Τύπου: «με δεδομένο μάλιστα πως όλοι αυτοί οι «ευεργετηθέντες» δεν υποχρεώνονται να αποδώσουν λογαριασμό στο κράτος για τα χρήματα που εισέπρατταν είναι εύλογο να αναρωτηθούμε αν έχουμε και σε αυτή την περίπτωση απλώς χρηματοδότηση ημετέρων ή και χρηματοδότηση Μαύρων Ταμείων του κυβερνώντος κόμματος ή και «αυτοχρηματοδότηση» στελεχών της Νέας Δημοκρατίας».

Μιλάμε ότι και με την φάμπρικα που είχε στείλει ο Κλαδάς πολλά λαμόγια έκαναν την αρπαχτή τους. Όπως π.χ αυτοί που κουμαντάρουν έναν «Πολιτιστικό Σύλλογο», «Γλαυκώπις Αθηνά» λέγετε, που τσέπωσαν 2.349.995,50 ευρώ (!!!).

Και να θυμίσουμε για το ποιόν του Κλαδά, ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε αναλάβει τον υπηρεσιακό έλεγχο της υπόθεσης Ζαχόπουλου από το νέο του τότε πόστο ως επικεφαλής των «αδιάφθορων» της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) : ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *