Όταν Ευαγγελάτος και Χατζηνικολάου «αθωώνουν» Φρουζή και Novartis!

Απορίας άξιο είναι -σε πρώτη ανάγνωση- πως δύο διαφορετικά site παρερμηνεύουν με τον ίδιο τρόπο μια δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση αφορά χρηματισμό δύο συγκεκριμένων γιατρών που αθωώθηκαν ενώ ο Εισαγγελέας της Έδρας ανέφερε πως «η έρευνα του ΣΔΟΕ ήταν περιορισμένη». Σημείωνε μάλιστα πως υπήρχαν «μόνο ενδείξεις όχι αποδείξεις».

Το ίδιο κατηγορητήριο μάλιστα περιελάμβανε και τρία ξένα στελέχη της Novartis, αλλά το κλητήριο θέσπισμα… δεν ήταν μεταφρασμένο στη γλώσσα τους!

Περίεργο ωστόσο πως δύο site, το Newsit του Νίκου Ευαγγελάτου και το Real του Νίκου Χατζηνικολάου, έσπευσαν να αποφασίσουν και για τα… έγγραφα του FBI και για το σύνολο της πρακτικής και του σκανδάλου της Novartis!

Το βάφτισαν μάλιστα “μικρή Novartis” ο ένας, “Novartis Hellasοάλλος σε μία προσπάθεια να αναβαθμίσουν την υπόθεση των δύο γιατρών, δημιουργώντας “συνειρμούς”. Και οι δύο μάλιστα συνοδεύουν τα άρθρα με φωτογραφία του Mr. Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή.

Τη στιγμή μάλιστα που ο σχετικός φάκελος της Βουλής για το μεγάλο σκάνδαλο με εμπλεκόμενους πολιτικούς και σημαντικά πρόσωπα του δημόσιου βίου, επέστρεψε στην τακτική Δικαιοσύνη.

«Αθώωση Φρουζή για την υπόθεση της “μικρής Novartis”»γράφει το Newsit του Νίκου Ευαγγελάτου:

«Αθώος ο Κωνσταντίνος Φρουζής για την υπόθεση της Novartis Hellas» λέει το Real του Νίκου Χατζηνικολάου, ερμηνεύοντας μια ξεχωριστή υπόθεση δύο γιατρών στη Θεσσαλονίκη!

Και οι δύο σπεύδουν να παραπληροφορήσουν για την ογκωδέστατη υπόθεση ενός μεγάλου σκανδάλου.

Τυχαίο;

Το ότι και τα δύο ονόματα, του Νίκου Ευαγγελάτου και του Νίκου Χατζηνικολάου – που αθωώνουν τον Φρουζή και τη Novartis – αναφέρονται στα έγγραφα του FBI που έχουν σταλεί στις ελληνικές αρχές, μάλλον θα είναι κι αυτό τυχαίο! 

Πηγή: “Documento”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *