Απολογία Μιχαλολιάκου: Ο “μισότρελος ‘γκουρού’” πούλησε κανονική τρέλα

“Ε λοιπόν έχω το θάρρος να πω ότι είχα πέσει κι εγώ στη παγίδα του κατασκευασμένου φανατικού οπαδού ενός αστείου ‘φυρερίσκου’ ενός πλάσματος που αν η Κοινωνία είχε στοιχειώδη ευθιξία θα τον είχε κλείσει σε κλουβί και τα τον περιέφερε στις γειτονιές να διασκεδάζουν οι θλιμμένοι δανειολήπτες! Ναι σε μια κοινωνία που το Σύστημα υποχρεώνει τους ηλίθιους υπηκόους του σε ισόβια τοκογλυφική αφαίμαξη, εγώ ο μεροκαματιάρης κατευθυνόμουν από έναν μισότρελο ‘γκουρού’ εναντίον άλλων μεροκαματιάρηδων γιατί έτσι το ήθελε η ‘ιδεολογία’ η μάλλον τα ανομολόγητα βιοποριστικά συμφέροντα του ‘γκουρού’ ο οποίο βέβαια ποτέ δεν έμαθε τι θα πει μεροκάματο”.

Τα παραπάνω σημείωνε, ο Χάρης Κουσουμβρής ένα από τα πρώην τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος υπήρξε και ταμίας της ναζιστικής οργάνωσης.
Παρόμοιες απόψεις έχει εκφράσει και ένας παλιός γνώριμος του φυρερίσκου ο Αριστοτέλης Καλέντζης“Ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι ένας κακόμοιρος με ψυχολογικά προβλήματα”.

Για να μην πλατιάζουμε δείτε αυτό το βίντεο για να σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη από τα λεγόμενα ατόμων που γνωρίζουν τον αρχηγό της Ν.Δ., για την ψυχοσύνθεση του ναζί εγκληματία ο οποίος απολογήθηκε σήμερα.
Κάναμε αυτή την εισαγωγή για να πούμε ότι στο δικαστήριο σήμερα ο “μισότρελλος ‘γκουρού’” πούλησε κανονική τρέλα. Κότα λυράτη, δήλωσε άγνοια για όλα τα εγκλήματα του ναζιστικού μορφώματος ακολουθώντας το δόγμα «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».
Δήλωσε αθώος για όσα κατηγορείτε και απέδωσε τα πάντα σε  «πολιτική σκευωρία» για «ποινικοποιήσουν ένα πολιτικό κίνημα».

Το ότι “άδειασε” τους πάντες, ακόμα και τους στενούς συνεργάτες του σε μια προσπάθεια να σώσει το τομάρι του δεν αποτελεί είδηση.

Αναμένοντας να μας στείλει ένα σχετικό κείμενο ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής Κώστας Παπαδάκης, το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε είναι ότι ο Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε στην απολογία του “ιδιοκτήτης” της Χ.Α τονίζοντας ότι δε υπερασπίζεται μόνο τον εαυτό του αλλά και τους “χιλιάδες υποστηρικτές του κόμματος”.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αποκάλυψη του ότι το συνέδριο όπου αποφασίστηκε η αυτόνομη κάθοδος στης εκλογές, “έγινε στο Ηλέκτρα Παλλάς που ανήκε στην αρχιεπισκοπή και μας παραχωρήθηκε δωρεάν από τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο”.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η αίθουσα του Εφετείου Αθηνών ήταν ασφυκτικά γεμάτη, από αντιφασίστες βρίσκεται όπως πάντα άλλωστε και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *