Η αρσενική Εύα Μπράουν ενάντια στον “προφήτή” μας – Ενα “χορταστικό” βιντεάκι, με παραληρήματα και μπουμπούκιες μαλακίες. 

Οντως ο τηλέμπορας -γελωτοποιός ο οποίος εμφανίζεται σαν πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης των αρίστων, έφτασε την σάτιρα σε άλλο επίπεδο. Την εκτόξευσε στο ύψος των απευθείας αναθέσεων της εποχής της νεοδημοκρατικής “κανονικότητας”, σε βαθμό που θα είναι δύσκολο να την προσεγγίσει το “προφήτής” μας στην επόμενη διαδικτυακή του εκπομπή.

Ως συνήθως, οι πολιτικές αναλύσεις οι οποίες γίνονται σε ρυθμό stand up comedy, από τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, είναι απίστευτα εύστοχες χαρίζοντας χαμόγελα, ανάμικτα με προβληματισμούς. Το ότι έφτασε ένα άτομο, σαν τον Γεωργιάδη το οποίο έχει δώσει ρεσιτάλ εμετικής ρητορικής, με εκφράσεις ότι “θα γδάρει, θα τσακίσει και θα λιώσει” τους πολιτικούς του αντιπάλους, να ζητάει από τα πολιτικά κόμματα να εκδώσουν καταδικαστικές ανακοινώσεις για ένα καλλιτέχνη, επειδή θεωρεί ότι η σάτιρα του τον έθιξε, να να προαναγγέλλει προσφυγή στην “δικαιοσύνη” σε βάρος του “προφήτη είναι κάτι που μας ξεπερνάει.

Δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας σχολιάζοντας αυτή την ηλίθια κίνηση της αρσενικής Εύα Μπράουν που μόνο σαν διαφήμιση του Χριστόφορου μπορεί να την εκτιμήσει κανείς. Ισως, όμως, δεν είναι άσχημο να κάνουμε ένα φλας μπακ για το πρόσωπο που δεκάδες χιλιάδες Ελληνες επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο και λόγο αυτής της μεγάλης λαϊκής αποδοχής του σήμερα είναι πρωτοκλασάτος υπουργός και αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος.

Παραθέτουμε, λοιπόν, ένα περασμένο μας “χορταστικό” βιντεάκι, με παραληρήματα και μπουμπούκιες μαλακίες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *