Αγγελάκια και διαολάκια.

Γράφει ο mitsos175

Σήμερα θα κάνουμε θρησκευτικά. Αφορμή το εξαιρετικό άρθρο με τίτλο «Απ’ τον “ευσεβή” Κασσελάκη, ο οποίος “αγαπάει και σέβεται προς την Εκκλησία” σε μια ερώτηση στην κυρία Λιάνα»

Θα αρχίσουμε από τον Κασσελάκη. Διαβάζουμε πως ο Στέφανος είναι ένα παιδί μάλαμα με ευσέβεια που αγαπά και σέβεται την Εκκλησία. Το πιστεύω, κάθε αστός πολιτικός σέβεται πολύ το Θεό, κι ας μην έχει το Θεό του. Ισχύει για όλους. Ψήφοι είναι αυτοί, να πει «δεν θέλω τους χριστιανούς»;
Με τη βοήθεια του Θεού λοιπόν δε χωρίζεται Κράτος και Εκκλησία. Γιατί να χωρίσουν; Τόσο ωραία συνεργάζονται για να αρμέγουν το ποίμνιο.

Οι χριστιανοί θεωρούν πως ο Ιερέας δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόσωπο, αλλά βρίσκεται μεταξύ ουρανού και γης. Κάτι σαν πουλί, drone, αεροπλάνο, πιλότος, αεροσυνοδός κλπ. Πράγματι έτσι είναι, ιδιαίτερα, όταν ασελγεί σε μικρά παιδάκια. Τότε είναι μεταξύ Κόλασης και Γης. Αυτό διαβεβαιώνουν και τα αγγελούδια και τα διαολάκια, τα οποία με επισκέπτονται, όσο επισκέπτονται αυτούς οι άγιοι.

Δεν κατάλαβα, τι έχει ο Παϊσιος δηλαδή που του έκαναν delivery Αρχάγγελοι και Παναγία; Εμένα ο Άγιος Φανούριος μου έφερε πίτα. Πολύ καλή.

Τον σύντροφο δεν τον επισκέφτηκαν, γιατί δεν ξέρει να τους καλέσει. Δεν πατάς το σωστό νούμερο. Για Χριστό 888, για Θεό 999, για Διάολο 666. Υπεραστική χρέωση. Επίσης, πρέπει να πάρεις ώρες που είναι ανοιχτά Παράδεισος και Κόλαση, γιατί τα πνεύματα δεν είναι βλάκες να δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Αυτά γίνονται στη Γη. Άμα ήταν να τρέχουν σε όλους, δε θα έκαναν άλλη δουλειά. Εγώ κλείνω ραντεβού. Ολοι οι επουράνιοι, όπως και ο Χριστός έχουν ανάγκη από διακοπές.

Και τώρα να πούμε για ένα fake news: Οι διαόλοι είναι άσχημοι. Όχι, μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε μορφή. Λογικό είναι, όταν πρόκειται να πειράξουν τους ανθρώπους, να παίρνουν μορφές που δεν τους τρομάζουν. Το διαολάκι που με επισκέπτεται και τα λέμε πχ κάθε φορά είναι και πιο όμορφο. Σκέτος πειρασμός. Αν μπορεί να γίνει τέρας; Προφανώς μπορεί. Εδώ γίνονται οι άνθρωποι και δεν αναφέρομαι στην εξωτερική εμφάνιση.

“Η δύναμη των δαιμόνων είναι τόσο μεγάλη ώστε ο πιο μικρός απ’ αυτούς μπορεί μόνο με ένα νύχι του να γυρίσει τη γη μας ανάποδα, σαν τη μπάλα, και θα το έκανε αν δεν τον εμπόδιζε σ’ αυτό η παντοδύναμη δεξιά του Θεού”.
Κι αυτό το κείμενο δείχνει επίσης την άγνοια. Πρώτα από όλα πόσες φορές γύρισε ο κόσμος ανάποδα; Έχω ακούσει πως έχει γυρίσει πάρα πολλές. Αλλά ο Θεός προνόησε! Έβαλε τη Γη στο διάστημα, που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα πάνω και κάτω. Τώρα, αν η περιστροφή της Γης γύρω από τον εαυτό της και τον ήλιο οφείλεται στις διαμάχες Θεού και διαβόλων, θα το ψάξω. Μπορεί να παίζουν μπάλα με τους πλανήτες.

Ο Γαλιλαίος πάντως που είπε την αλήθεια, πως η Γη γυρίζει, κόντεψε να γίνει ψητός. Δε γυρίζει, το είπαν οι παπάδες κι ό,τι πουν οι παπάδες, είναι νόμος, που τον επιβάλουν διάφοροι μπάτσοι.
Αλλά το θέμα μας δεν το παραμύθι. Το πρόβλημα είναι τα χάπατα, που πιστεύουν σε παραμύθια.
Αυτά σύντροφοι, πάω για πάρτι με αγγελάκια και διαολάκια.
«Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ
Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *