

Της Τ. Γ.
Χίλιες φορές θα μετάνιωσε η ντροπή της δημοσιογραφίας που ακούει στο όνομα Νίκος Ευαγγελάτος, την ώρα και την στιγμή που κάλεσε στην εκπομπή του τον Καθηγητή Ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο της Βυρητού Νικόλα Κοσματόπουλο.
Ο Δάσκαλος, απόλυτος γνωστής της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης στο Λίβανο και στη γενικότερη περιοχή, με λόγο που είναι πάντα ξεκάθαρος, εμπεριστατωμένος και προσιτός, αποδόμησε την προπαγάνδα του δημοσιολόγου, και τον έβαλε μπροστά στον καθρέφτη που δείχνει γιατί η χώρα κατέχει μια από τις τελευταίες θέσεις στην Ελευθερία Τύπου.
Του ζήτησε στοιχεία που να δείχνουν από που αντλεί τις πληροφορίες που μεταδίδει, και τον χαρακτήρισε επικίνδυνο ηθικό αυτουργό, που καταδικάζει ολόκληρους λαούς στον ρατσισμό, κατηγορεί κράτη και τα στοχοποιεί στο όνομα της Λευκής υπεροχής.
Τόνισε βέβαια πως τούτη η συμπεριφορά εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο παραπληροφόρησης δημοσιολογούντων, και οφείλεται στο γεγονός πως στην Ελλάδα οι ” δημοσιογράφοι” του είδους του δεν έχουν κανένα κόστος για τα ψέμματα που αναπαράγουν. (Το αντίθετο μάλιστα βραβεύονται για τις “υπηρεσίες” τους θα συμπληρώναμε εμείς ενθυμούμαι και την προ ολίγον ετών βράβευση του συγκεκριμένου από την πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. )
Ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή.
Λευκός σωτήρας pic.twitter.com/UCu5vuUKal
— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) March 5, 2026

Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν παρακολουθούν ειδήσεις από την ελληνική τηλεόραση!
Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι το σίχαμα ο Ευαγγελάτος και το κάθε πετσωμένο ΑΡΔακι του σάπιου αστικού καπιταλιστικού συστήματος του αμερικανογερμανικού προτεκτοράτου. Το πραγματικό πρόβλημα είναι το μεγάλο ποσοστό λοβοτομημένων “τηλεθεατών” που αρέσκονται ακόμη να παρακολουθούν τέτοιους τηλεοπτικούς βόθρους…
Ειναι αυτος που καποτε εδειχνε ρεπορταζ απο αλλη χωρα και ελεγε οτι ειναι στην χωρα που γινονται τα γεγονοτα!!!!Αν θυμαμαι καλα ειχε βγαλει και εναν Ινδο η Πκιστανο και εκανε μεταφραση !!!!! Μιλαω για τον κυριο Ευαγγελατο για οσους θυμουνυται,και για καμποσο καιρο μετα απο αυτο το γεγονος ειχε εξαφανιστει απο την τηλεοραση και τα ΜΜΕ.
Δυστυχώς δεν είναι μόνο ο Ευαγγελάτος!Το 95% των δήθεν δημοσιογράφων λειτουργούν έτσι. Στην ΤV,το ραδιόφωνο και στον τύπο.
καλησπερα ενημέρωσα το πειθαρχικό τής ΕΣΗΕΑ γιατί αργυρωνητο αυτό κάθαρμα αλλά τον έχουν διαγράψει