Τσουτσέκια των ΗΠΑ, της ΕΕ (Γερμανίας), παλιότερα Αγγλίας κοκ. Αυτά τα γνωρίζαμε για τις κυβερνήσεις – μαριονέτες της Μπανανίας μας. Τώρα όμως γλείφουν κι άλλους κώλους. Των Ισραηλινών πχ.
Συμφωνώ με όσα γράφει το site μας για τον Παλαιστίνιο, που συνέλαβαν με την κατηγορία της τρομοκρατίας. Φυσικά δεν υπάρχουν στοιχεία, υπάρχει όμως δουλοπρέπεια και υποταγή στις εντολές των γενοκτόνων.
Η εντολή είναι να συλληφθούν οι Παλαιστίνιοι με παρόμοιο τρόπο, που γίνεται στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Παλαιστινιακά εδάφη. Για τα καθάρματα που σκοτώνουν παιδιά και τους υποστηρικτές τους, δεν έχει καμία σημασία, αν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη.
Είναι Παλαιστίνιος; Αυτό είναι αρκετό! Θα έχουμε κι άλλες τέτοιες «επιτυχίες» δηλαδή κατάφωρη καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γιατί αυτό θέλουν τα νέα μικρά αφεντικά. Κι οι πολιτικοί μας, που τους αρέσει να υπηρετούν ισχυρούς, θα τσακιστούν να τους εξυπηρετήσουν.
Άλλωστε δεν το έχουν κάνει σε άλλες περιπτώσεις; Θυμάστε το Γεωργιανό στην υπόθεση των Γλυκών Νερών; Τέσσερα μερόνυχτα τον δέρνανε! Εγώ θα ομολογούσα πως είμαι εξωγήινος! Αμ τον Ινδαρέ; Που ήταν και δικός τους! Και τις έφαγε και τον κατηγόρησαν! Είχε καμιά σχέση με τους Αναρχικούς; Δεν έχει σημασία! Αυτόν βρήκαν, αυτόν έδειραν!
Ποιος είπε «δεν έχουμε χούντα;» Τι έκανε η προηγούμενη χούντα; Έπιανε ανθρώπους, τους βασάνιζε και τους φυλάκιζε, επειδή κάποιος ρουφιάνος είπε «είναι αριστεροί!» Αυτοί ήταν, αυτοί είναι, κι αυτοί θα παραμείνουν: Καθάρματα!
Παλαιστίνιοι, ο νέος εχθρός, γιατί με τους γείτονες και συμμάχους Τούρκους δε μας πολυπαίρνει να κάνουμε μανούρα. Εύκολος στόχος, «μέλος της Χαμάς». Στο μεταξύ η Χαμάς είναι κόμμα και μάλιστα το μεγαλύτερο. Είναι όμως «τρομοκράτες» για το Ισραήλ. Τόσο «τρομοκράτες» όσο ήταν και οι Έλληνες Επαναστάτες του 1821 για την Ανίερη Συμμαχία και την Οθωμανική Αυτοκρατορία, καθώς ήθελαν να απελευθερώσουν την Πατρίδα τους.
Αφού όμως το λέει ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου είναι έτσι, τέρμα! Εξετάσεις δίνουν. Εγώ το συνδέω και με τις υποκλοπές. Να πουν οι φίλοι του Ντίλιαν «ασ’ τους μωρέ, μας κάνουν όλα τα χατίρια».
Δηλαδή τι θέτε; Να δυσαρεστήσουμε ΗΠΑ Ισραήλ; Μα δε θα το κάνουν. Σιγά μη βάλουν ανθρώπινα δικαιώματα, δικαιοσύνη, ισονομία και άλλα τέτοια πάνω από τη σχέση αφέντη – δούλου.
Θα δικαιωθεί ο Παλαιστίνιος; Μόλις κερδίσουν οι Παλαιστίνιοι, θα δικαιωθεί. Άλλωστε και ο Ρήγας δικαιώθηκε μετά θάνατον. Παραδόθηκε από συμμάχους των Οθωμανών στους Τούρκους για να τον στραγγαλίσουν, ενώ πολλοί Έλληνες, που προσκυνούσαν τον Σουλτάνο, έλεγαν να βγει από τη μέση.
Έχουμε μια παράδοση στην υποτέλεια, στον εξευτελισμό. Θα τη χαλάσουμε για ένα Παλαιστίνιο;



0 Comments