Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το διυλιστήριο της Κορίνθου, ‘-όπου σημειώθηκε το τελευταίο εργοδοτικό έγκλημα- την ναυαρχίδα του ομίλου της Motor Oil, από το 1973 και μέχρι τον θάνατο του, διοικούσε ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. (Πέθανε σε ηλικία 91 ετών το 2024)
Σύντροφος, αναγνώστης μας, ζητάει να επαναφέρουμε μια ανάρτηση που είχαμε κάνει στο παρελθόν και την τιτλοφοούσαμε: “Ταύτιση απόψεων Λιάνας Κανέλλη και Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του καπιταλιστή Βαρδή Βαρδινογιάννη”.
Το συγκεκριμένο κείμενο, που μπορείτε να δείτε εδώ, το είχαμε γράψει την εποχή που σχολιαζόταν αρκετά στο διαδίκτυο η ταύτιση απόψεων που υπήρξε, Λιάνας Κανέλλη και Ντόρας Μπακογιάννη, σχετικά με τον θάνατο του καπιταλιστή Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Τίποτα το εντυπωσιακό. Αλλωστε οι δυο βουλεύτριες συνδέονται με φιλία και είναι αναμενόμενο κάποιες απόψεις τους να συμπίπτουν.


0 Comments