Ν.Δ.- Το κόμμα του βύσματος, των πελατειακών σχέσεων και της διαπλοκής

ΘΕΤΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ

Ο νέος ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος, επικεφαλής της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στον τομέα της Άμυνας, που τρομοκράτησε το εκλογικό σώμα για να ανέβει στην εξουσία και να εξυπηρετήσει τους τραπεζίτες-τοκογλύφους-εφοπλιστές-εμπόρους όπλων-ΣΕΒ, που υποσχέθηκε επαναδιαπραγμάτευση των Μνημονίων που υπέγραψε για να αποδειχτούν όλα ψέματα την επόμενη μέρα, με επικεφαλής το ματαιόδοξο Α.Σαμαρά να παρακολουθεί τους υπουργούς να φεύγουν τρέχοντας πριν ορκιστούν διαπιστώνοντας που οδηγούνται τα πράγματα, συνεχίζει και σκληραίνει τον  ταξικό πόλεμο.

Για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο τους η νεολαία. Το μεγαλύτερο θύμα των Μνημονίων Ε.Ε-ΔΝΤ, των εξαφανισμένων εργασιακών δικαιωμάτων, των ατομικών συμβάσεων και των περικοπών, του εκπαιδευτικού συστήματος της Διαμαντοπούλου και της διαλυμένης δημόσιας υγείας του Λοβέρδου, της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης κάθε κοινωνικού αγαθού όπως υπέγραψαν Γ.Παπανδρέου-Ε.Βενιζέλος-Α.Σαμαράς.

Τώρα, χωρίς να έχουν καμιά συναίσθηση με την πραγματικότητα και θέλοντας να γιγαντώσουν τν στρατό των εφέδρων-κρέας στα κανόνια του άγριου ανταγωνισμού τους με την τουρκική αστική τάξη για τις ΑΟΖ, τα πετρέλαια και τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου, προετοιμάζουν την αύξηση της στρατιωτικής θητείας.

Η ΝΔ αδιαφορεί για τα τρομερά αδιέξοδα που δημιούργησε στην ζωή των εργαζομένων, της νεολαίας, των στρατιωτών και των στρατιωτικών. Δεν την ενδιαφέρει πως τα βγάζει πέρα η λαϊκή οικογένεια που επωμίστηκε και το βάρος της στρατιωτικής θητείας. Το θέμα είναι να αντικαταστήσει τους ακριβούς ΕΠ.ΟΠ. με τους δούλους των μονάδων, τους φαντάρους, που καλούνται και αυτοί προπαγανδιστικά να κάνουν θυσίες. Η πολιτική της σημαίνει μεγαλύτερη εκμετάλλευση της νεολαίας: Αύξηση θητείας στους 12 μήνες, κόψιμο αναβολών, Στράτευση στα 18, εθελοντική στράτευση των γυναικών. Ανεργία, απόγνωση, νέα μετανάστευση είναι ξένες λέξεις.

Σε μια από τις πρώτες συνεντεύξεις του, και θέλοντας να τα έχει καλά με τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα που φέρνουν ψήφους στη ΝΔ και με το στρατιωτικό κατεστημένο, που δεν ξέρει τίποτε άλλο από την εξέλιξη της καριέρας του, διαπλεκόμενο με αστούς πολιτικούς των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και πλασιέ όπλων,  ο Π.Παναγιωτόπουλος δήλωσε στον Alpha 98.9: «υπάρχει στο τραπέζι εισήγηση για αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες και θα την εξετάσουμε με σοβαρότητα»!

Καταρχήν με τη δήλωση αυτή ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος αποκαλύπτει το πρόστυχο παιχνίδι που έπαιξε η ΝΔ με την ΟΝΝΕΔ, όταν την έβγαζε να δηλώνει ότι είναι αντίθετη σε αύξηση της θητείας στους 12 μήνες. Αποκαλύπτεται δηλαδή, ότι ΝΔ-ΟΝΝΕΔ είναι κοινοί απατεώνες, που αφού άρπαξαν τον ψήφο, έρχονται στην εξουσία και το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να θέσουν ζήτημα θητείας.

Αλλά η Νέα Δημοκρατία ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ-ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Το κόμμα των πλουσίων, των βιομήχανων όπλων και του εθνικιστικού λαϊκισμού. Μας εξαπατούν συστηματικά. Γιατί δε λέει κουβέντα ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος για τις υποσχέσεις που έδωσε ο Α.Σαμαράς ότι ΘΑ προχωρήσουν σε «Μείωση στρατιωτικών σχηματισμών και μονάδων που δεν κρίνονται απαραίτητες, κατάργηση παλαιών και μη χρήσιμων στρατιωτικών εγκαταστάσεων, η δημιουργία μικρών ευέλικτων και αποτελεσματικών Δυνάμεων και εξέλιξη των κέντρων εκπαίδευσης προς την παροχή διακλαδικής και συνδυασμένης εκπαίδευσης.[.] Η Νέα Δημοκρατία θα επανεξετάσει αποφάσεις επί της οργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων που ελήφθησαν με μη επιχειρησιακά κριτήρια».

Αλήθεια, ο Π.Παναγιωτόπουλος τους Σπ.Σπηλιωτόπουλο-Β.Μεϊμαράκη τους γνωρίζει; Συναγωνιστές του είναι. Μαζί θέλουν «να μας σώσουν»! Για την ακρίβεια όμως όλοι αυτοί μαζί φέρουν σημαντικό μερίδιο της Πτώχευσης του εργαζόμενου λαού μας καθώς ως ΥΕΘΑ γέμισαν τη χώρα με άχρηστα στρατόπεδα για να ικανοποιήσουν το πελατειακό κράτος και να πάρουν ψήφους.

Όλοι μαζί αποτελούσαν το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κ.Καραμανλή. ήμερες αθλιότητας, ρουφιανιάς και βύσματος. Αλήθεια, ο Π.Παναγιωτόπουλος θυμάται τις χιλιάδες βυσματικές μεταθέσεις ΟΝΝΕΔιτών σε Πολεμικό Ναυτικό-Πολεμική Αεροπορία, για τον ΟΝΝΕΔίτη με το λάπτοπ δίπλα στο γραφείο του Β.Μεϊμαράκη που έφτιαχνε τις μεταθέσεις τους. Μήπως έχει ακούσει  ότι επί κυβερνήσεως ΝΔ και με 12μηνη είχαμε μια απόπειρα αυτοκτονίας ανά 15 μέρες στη παραμεθόριο. Ο δημοσιογραφικός κόκκινος ΠΑΝ ΠΑΝ, κατά κόσμο Π.Παναγιωτόπουλος ψήφισε σωρεία αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων εξυπηρετώντας τους εργοδότες.

Τώρα, ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος όχι μόνο επιτίθεται στην νεολαία αλλά θα κάνει χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Δηλώνει λοιπόν: «η εντολή που έχω από τον πρωθυπουργό είναι ότι τα πάντα θα γίνονται με διαφάνεια και υπό τον έλεγχο των αρμοδίων επιτροπών της βουλής»!

Μας τα ξανάπε αυτά η ΝΔ κύριε Πάνο- για να θυμηθούμε και την προσφώνηση και του καλού του φίλου Φραγκούλη, που ούτε το όνομα του δεν ήξερε να πει.   όπως επίσης, δεν ξέρει να μας πει και μια κουβέντα αυτοκριτικής στο σκάνδαλο των πολεμικών εξοπλισμών και στην αναιρούμενη στάση του πρώην ΥΕΘΑ Σπ.Σπηλιωτόπουλου για την παραγγελία των TOR M1 ή που άφησαν τα F16 χωρίς συστήματα αυτοπροστασίας. Τώρα ΘΑ επιβάλλει «Διαφάνεια στις Προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων».

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κήρυξαν τον πόλεμο στους εργαζόμενους, στην νεολαία Και την κοινωνία.

Δε δεχόμαστε καμιά αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Απαιτούμε την άμεση μείωση της στο 6μηνο, την επιστροφή όλων των στρατευμάτων που βρίσκονται σε πρόστυχες ιμπεριαλιστικές αποστολές των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩ ΣΤΡΑΤΟΥ. Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου-Καμιά εμπλοκή στις νέες σχεδιαζόμενες επεμβάσεις.  Έξοδο τώρα από ΑΝΤΟ-Ε.Ε. Διεκδικούμε τον σεβασμό των δικαιωμάτων μας, την αναγνώριση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ του Φαντάρου-Πολίτη με στολή, τη λήψη μέτρων για τη βελτίωση των συνθηκών. Την αύξηση του μισθού των στρατιωτών και Ασφάλιση-αναγνώριση της θητείας ως χρόνου προϋπηρεσίας- εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας μετά το τέλος της θητείας. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν αναλαμβάνουμε καμιά Αποστολή Καταστολής Πλήθους.

Αγωνιζόμαστε μαζί με τους εργαζόμενους και την νεολαία στην Τουρκία για την ικανοποίηση των κοινών μας δικαιωμάτων.  Ενάντια στις κυβερνήσεις του εργασιακού και κοινωνικού Μεσαίωνα.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.  Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Diktiospartakos.blogspot.com ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *