Κύριοι δεν πάτε καλά


Το κείμενο που ακολουθεί είναι από την εφημερίδα της Ξάνθης «Ακρίτας». Εχει ιδιαίτερη σημασία γιατί προέρχεται από μια εφημερίδα που υποστηρίζει την Νέα Δημοκρατία.

“Κάναμε αγώνα για αν φύγουν οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και να “επανιδρυθεί” το κράτος, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Αρχηγού της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή, δυστυχώς όμως ο Λαός (ο “κυρίαρχος” όπως τον αποκαλούσε ο χαρισματικός Ανδρέας) είναι πλήρως απογοητευμένος.

Οι λόγοι της απογοητεύσεως είναι γνωστοί και στην “Κουτσή Μαρία”.

– Δεν πήγε κανείς φυλακή από αυτούς που καταχράστηκαν τα λεφτά του Ελληνικού Λαού.

– Δεν μπήκαν σε θέσεις “κλειδιά” νέοι άνθρωποι μορφωμένοι και έντιμοι, ώστε να αλλάξει η όψη των ΔΕΚΟ, των Οργανισμών και γενικά του Κρατικού Μηχανισμού.

– Η ανεργία μαστίζει νέους και νέες.

– Εργοστάσια κλείνουν και με τις “ευλογίες” κυβερνήσεως και Ευρωπαϊκής Ένωσης μετακομίζουν στην Τουρκία, Αλβανία και σ’ άλλες … ανεπτυγμένες χώρες!

– Η ακρίβεια καθημερινά χτυπά την πόρτα των νεόπτωχων Ελλήνων (υπάρχουν βέβαια και οι αεριτζίδες νεόπλουτοι Έλληνες οι οποίοι σφυρίζουν κλέφτικα)

– Η εγκληματικότητα και στο Αθηνοκεντρικό αλλά δυστυχώς και στην επαρχεία αυξάνεται.

– Τα ελλείμματα στο Δημόσιο κουρβανά μεγαλώνουν λόγω αλόγιστης σπατάλης.

– Οι αυξήσεις των μισθών Δικαστικών και Βουλευτών (αυτοί πάνε πακέτο) προκαλούν το κοινό αίσθημα.

– Οι “ημέτεροι” (Σπηλιωτόπουλος, Αβραμόπουλος, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, Αντώναρος και σία ) φιγουράρουν καθημερινά στα Αθηναϊκά σαλόνια, στην Πάρο, στη Μύκονο και στα “γκαλά”.

– Η παραγωγή πατάτας, ροδακινιών, ντομάτας καθώς και οι κτηνοτρόφοι διαθέτουν στους “τσομπάνηδες” εμπόρους τα προϊόντα τους σε εξευτελιστικές τιμές.

– Η αισχροκέρδεια από τα “καρτέλ” πάει σύννεφο και η ζωή συνεχίζεται !!!

Γενικώς οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Συνεχώς ο τύπος και η τηλεόραση αναφέρονται σε σκάνδαλα (γκομενιλίκια Βαρθολομαίο, Ζαχόπουλου, κομπίνες στα “δομημένα ομόλογα”, ατασθαλίες στον ΟΣΕ, εκατομμύρια ευρώ της SIEMENS στις τσέπες Κομμάτων και Κομματαρχών).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *