Συμβαίνει κι αυτό!

Παρακολουθήστε μια παρέμβαση του Δ.Σ του Συλλόγου «ΑΜΥΜΩΝΗ» προς την υπουργό Υγείας και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. (Το γεγονός αυτό μας γνωστοποιήθηκε από το blog “Αντίσταση στις γειτονιές

Δεν την σχολιάζουμε γιατί θα βρεθούμε κατηγορούμενοι για «λόγο εξύβριση». Γιατί όσο πλούσιο και να είναι το ελληνικό λεξιλόγιο που διαθέτουμε, στην προκειμένη περίπτωση δηλώνουμε αδυναμία να βρούμε «κόσμιες» λέξεις να περιγράψουμε την συμπεριφορά του κυβερνητικού στελέχους.

Διαβάστε την επιστολή:

“Αξιότιμη κα Υπουργέ (Μ. Ξενογιαννακοπούλου),

Λόγω της μη καταβολής, εκ μέρους του Υπουργείου σας, της ετήσιας τακτικής χρηματοδοτήσεως με την οποία λειτουργούσε το κέντρο μας τα τελευταία πέντε χρόνια, αφού δεν υπάρχει άλλη δομή κάλυψης των τυφλών πολυαναπήρων παιδιών μας, το κέντρο μας παραμένει κλειστό.

Η προηγούμενη κινητοποίησή μας, η οποία είχε προγραμματιστεί για τη Τρίτη 18 Μαΐου, αναβλήθηκε καθώς κανονίστηκε συνάντηση με το Υπουργείο, στην οποία όμως δεν δόθηκε λύση στο κρίσιμο πρόβλημά μας.
Σας γνωρίζουμε ότι από αύριο (σήμερα) Τρίτη 8 Ιουνίου:

Τα παιδιά μας, σε καθημερινή βάση και σε ώρες αντίστοιχες της λειτουργίας του κέντρου, θα βρίσκονται στο εξής στους χώρους του Υπουργείου σας έως ότου δώσετε τις αρμόζουσες λύσεις.

Θα το εκτιμούσαμε αν με τις ενέργειές σας, τα παιδιά και οι γονείς τους ταλαιπωρηθούν όσο το δυνατόν λιγότερο καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο Υπουργείο.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου «ΑΜΥΜΩΝΗ»

Η Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας
Παρασκευή Μπέλλου                  Γεώργιος Παπαδάκης”

ΥΓ. Και για να έχετε μια ιδέα ποια είναι τα παιδιά για τα οποία αποφασίσατε αυθαιρέτως να τους σταματήσετε το σχολείο και τις θεραπείες, δείτε το βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα…

0 απαντήσεις στο “Συμβαίνει κι αυτό!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *