Επικοινωνιακά κυβερνητικά τεχνάσματα

Δεν θα πρέπει να απορεί κανείς γιατί μια είδηση που ήταν γνωστή εδώ και μήνες σήμερα «ξαναζεστάθηκε» και έδωσε περιθώρια για σχόλια και δημοσιεύματα.
Είναι κι αυτό στα πλαίσια της επιχείρησης εξαπάτησης του ελληνικού λαού στο επικοινωνιακό σχέδιο της κυβέρνησης που ονομάζετε «κάθαρση και διαφάνεια».

Αναφερόμαστε στην συνεργασία του επικοινωνιολόγου Γ. Φέσσα με τους επιτελής του ΔΝΤ, που έγινε τώρα πλατιά γνωστή.

Όταν γνωστοποιήθηκε αρχικά η είδηση πέρασε στα εντελώς «ψιλά» δυο εφημερίδων και κανένα μπλογκ (απ’ όσο γνωρίζουμε) δεν ανέφερε το παραμικρό.

Ας θυμηθούμε τι γράφαμε εμείς πριν από αρκετούς μήνες:

“Ιδιαίτερα μαθήματα” από το ΔΝΤ σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ και δημοσιογράφους.

« Η είδηση είχε δημοσιευτεί πριν κάποιες μέρες σε να παραπολιτικό σχόλιο του «Εθνους». Ηταν εντελώς λακωνική και μας έλεγε ότι το ΔΝΤ χρηματοδότησε «ιδιαίτερα μαθήματα» από δικούς του έμπειρους επικοινωνιολόγους σε Ελληνες δημοσιογράφους .

Σήμερα από βδομαδιάτικη εφημερίδα μαθαίνουμε περισσότερα γ’ αυτό το γεγονός αλλά και πάλι απουσιάζουν τα ονόματα όσων παρέστησαν στα σεμινάρια αυτά για να πάρουν τα φώτα του ΔΝΤ. Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι πρόκειται για «επιχειρηματίες, εκδότες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ και αρκετοί δημοσιογράφοι», που πήραν μέρος στα «ιδιαίτερα μαθήματα» που λέγαμε, τα οποία οργάνωσε η εταιρία Civitas.

Το star system, δηλαδή, που απαρτίζει στην παρούσα φάση την ομάδα κρούσης στην τυφλή υποστήριξη παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.

Θα είμαστε καχύποπτοι αν υποθέσουμε ότι εκτός από «μαθήματα» οι λεγόμενοι «διαμορφωτές της κοινής γνώμης», εισέπραξαν και κάποιες χρηματικές επιταγές, για να εκτελέσουν την αποστολή που τους ανατέθηκε;». Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *