Μετά τον Χουντικό και φιλοναζιστής σύμβουλος στη κυβέρνηση Σαμαρά

122382g-img_20130311_214834_1Γράφει ο β.ariaditis

Πολλές φορές από τις στήλες του μπλοκ και της ιστοσελίδας μας έχουμε αναφερθεί στον ακροδεξιό τρόπο που πολιτεύεται η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά καθώς επίσης και για τον εμφυλιοπολεμικό και μισαλλόδοξο λόγο της ακραίας ομάδας των συμβούλων του. Δεν είναι λίγες οι φορές που το κόμμα του Σαμαρά και οι υπουργοί του άγονται από την σκοταδιστική ατζέντα της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουν συχνά το φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις για χουντικούς συμβούλους και συνεργάτες υπουργών και στελεχών της ΝΔ,(εδώ) που πληρώνονται από το δημόσιο χρήμα για να επιβάλλουν τις επικίνδυνες απόψεις και θέσεις τους σε μια εποχή που μαζί με την αντοχή στη φτώχια και στην εξαθλίωση από τις εγκληματικές πολιτικές τους, δοκιμάζονται και τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της κοινωνίας μας.

Ακόμη άλλες φορές σύμβουλοι του Α. Σαμαρά  δεν διστάζουν (εδώ) επικαλούμενοι τις κοινωνικές αναταραχές που δημιουργούν οι αποφάσεις τους για να στηρίξουν τις βάρβαρες πολιτικες των μνημονίων να μιλήσουν ευθέως για συνταγματικές εκτροπές.

Να τονίσουμε ακόμη πως  ο αρχηγός της Ν.Δ στήριξε την πολιτική  του καριέρα στο «σθεναρό» αγώνα του για να μην καταργηθεί η γιορτή μίσους  στο Μελιγαλά όπου νεαρός τότε βουλευτής το 1982  πρωτοστάτησε με την παρουσία του .

Αυτή η αταλάντευτη θέση του για τη δημοκρατία που θα στηρίζει και θα υπερασπίζεται με τον πολιτικό  του βίο, ήταν και είναι οδηγός για τον τρόπο που πολιτεύεται και επιλέγει τους συνεργάτες του.  Έτσι σήμερα από δημοσίευμα στην «Αυγή» πληροφορούμαστε πως παλιός συνεργάτης του Σαμαρά από την εποχή της Πολιτικής  Άνοιξης ο οποίος είναι σήμερα διορισμένος σύμβουλος του υφυπουργού εσωτερικών Χαρ. Αθανασίου για θέματα ιθαγενείας, είναι υμνητής του Ναζισμού όπου  έχει συγγράψει και πόνημα  παραχάραξης της ιστορίας σχετικά με το ολοκαύτωμα και τις θηριωδίες των Ναζιστών.

Ο εν λόγω κύριος ονομάζεται Ιω. Κωτούλας είναι εκπαιδευτικός αποσπασμένος από το 25ης Σεπτεμβρίου του 2012  στο πολιτικό γραφείο του Χαρ. Αθανασίου  και είναι συγγραφέας του βιβλίου «Η άνοδος του Γ’ Ράιχ».  Ο τύπος αυτός λοιπόν ήταν διαχειριστής της ιστοσελίδας  «Φίλοι του Αντώνη Σαμαρά», την περίοδο που ο αρχηγός της Ν.Δ διεκδίκησε την αρχηγία στο κόμματ του . Επισης υπήρξε μέλος της «Πολιτικής Άνοιξης» και της φοιτητικής της παράταξης, «Νέοι Οριζόντες».  Μετά την εκλογή Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ, ο Ι. Κωτούλας τοποθετήθηκε μέλος της γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ.

Ο«κατάλληλος» άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για να συμβάλει στα ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής της τρικομματικής  κυβέρνησης με τον επιστημονικό του λόγο που –σύμφωνα με αποσπάσματα της Αυγής-  μεταξύ άλλων ισχυρίζεται πως:

«Ο ναζισμός ήταν μια μεγάλη επανάσταση: εναντίον της γραφειοκρατίας, εναντίον της άνοιας, για χάρη της νεολαίας, εναντίον των περιχαρακωμένων ιεραρχιών».

ή ακόμα ότι  «τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης αποτελούσαν τμήμα της πολεμικής προσπάθειας των Γερμανών, οι οποίοι αποσκοπούσαν αρχικά να περιορίσουν τα ανεπιθύμητα στοιχεία (αιχμαλώτους πολέμου αντίπαλων κρατών, θεωρούμενες εχθρικές εθνικές και κοινωνικές μειονότητες) και κατόπιν να αξιοποιήσουν το εργατικό δυναμικό των αιχμαλώτων».

ή και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του left.gr,

«τα στρατόπεδα συγκέντρωσης αποτελούσαν συνήθη και καθιερωμένη πρακτική όλων των εμπολέμων».

και ότι εξόντωση των  Εβραίων  «Στις 15 Μαρτίου εκτοπίστηκαν τα πρώτα 2.400 άτομα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουβιτς. Ακολούθησαν 18 επιπλέον αποστολές… Μεγάλο τμήμα των Εβραίων που εκτοπίστηκαν απεβίωσαν στα γερμανικά στρατόπεδα»

Όσο για την Γερμανική κατοχή στην Ελλάδα ο φασίστας σύμβουλος του Σαμαρά δεν έχει άλλη άποψη εκτός από εκείνη των προδοτών και των Ταγματασφαλιτών και της Ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής δηλαδή ό,τι:

«Κατά την προέλαση του γερμανικού στρατού στην Ελλάδα δεν σημειώθηκαν έκτροπα… Η Λουφτβάφε είχε πραγματοποιήσει απλώς επιλεκτικούς βομβαρδισμούς όπως εναντίον της Λάρισας, των Φαρσάλων και της Λαμίας. Σημειώθηκαν βεβαίως και παρατυπίες, όπως ο βομβαρδισμός του πλωτού νοσοκομείου Αττική»  ή ακόμα οτι «η εμφάνιση των αντιστασιακών ομάδων προκάλεσε τη διεξαγωγή αντιποίνων από τις αρχές κατοχής».

Δηλαδή ότι η ηρωική αντίσταση λαού μας  εναντίων των κατακτητών προκάλεσε  τους κατακτητές και δημιούργησαν. Τα Καλάβρυτα το Δίστομο, το Κομμένο, την Καισαριανή ,την Κοκκινιά και τόσα άλλα μαρτυρικά χωρία που γνώρισαν την Ναζιστική θηριωδία ήταν θέμα πρόκλησης !

Αλήθεια μήπως θα πρέπει να πούμε στον Αντώνη Σαμαρά στους υπουργούς και τους συμβούλους του και μάλιστα σύντομα  ό.τι προκαλούν την ιστορική μνήμη και το λαό μας και να τους το δώσουμε  με τον τρόπο μας να το καταλάβουν άμεσα ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *