Βγήκε σεργιάνι το καπιταλότσουρμο

«Όταν η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες μας τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα». Αυτή η ρήση ταιριάζει γάντι στα κυβερνητικά παπαγαλάκια –ο Μ. Καψής έχει διαπρέψει σ’ αυτό- που όλες τις προηγούμενες μέρες «έβλεπαν» να «φυλλορροεί» η κινητοποίηση των φορτηγατζήδων.

Αφού δεν τους βγήκε λοιπόν το παραμύθι τους και οι φορτηγατζήδες έδειξαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους άλλαξαν το .. ποίημα τους. Το καινούργιο λέγετε «κραυγή αγωνίας του επιχειρηματικού κόσμου».
Βγήκε λοιπόν, στο τηλεοπτικό γυαλί τους, σεργιάνι το καπιταλότσουρμο –Δ.Δασκαλόπουλος, πρόεδρος του ΣΕΒ, Κ. Μίχαλος πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ.α- για να ζητήσουν «να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβερνηση.

Οι επιθυμίες των καπιταλιστών είναι διαταγές για την «σοσιαλιστική» μας κυβέρνηση και την βρόμικη αποστολή ανέλαβε να εκτελέσει –ποιος άλλος- ο Θ. Πάγκαλος.
Με πρωτοβουλία λοιπόν του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, πέρασε σε νομοσχέδιο του Καστανίδη που ψηφίζετε αύριο απ’ το κοινοβούλιο τους, νομοθετική ρύθμιση που επιτρέπει στους μπάτσους –που θα πάνε αύριο στα μπλόκα σύμφωνα με τις δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου- να παίρνουν την άδεια κάθε φορτηγατζή που είναι επιταγμένος και δεν εργάζεται ενώ αν πάρει εντολή απ την αστυνομία να κινήσει το φορτηγό του και δεν υπακούσει ότι η πράξη του χαρακτηρίζετε κακούργημα και μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι 5 χρόνια φυλακή!!!

Ζώμεν εις δημοκρατίαν … που έλεγε και το παλιό άσμα.

Μία απάντηση στο “Βγήκε σεργιάνι το καπιταλότσουρμο”

  1. Μηπως αυτα εχουν σχεση με αυτο που λεει η wikipedia για τους πληρωμενους φορτηγατζήδες απο την cia εδω el.wikipedia.org/wiki/Σαλβαδόρ_Αλιέντε ?
    Το χαρτι της συτησης το εχουν παιξει και αλλοι πχ. οι Αγγλοι μετα τον 2ο Π.Π. κατα τις αντιστασης απο οσο ξερω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *