Ανακοίνωση Συμπαράστασης στο Δίκαιο Αγώνα των Διοικητικών Υπαλλήλων των ΑΕΙ

imagesΗ Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ. Είναι αγώνας για να μη διαλυθεί το δημόσιο πανεπιστήμιο, για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της εργασίας, για την έξοδο από τον φαύλο κύκλο της καταστροφής, για τη δημοκρατία!

Κλείνουμε τις τηλεοράσεις – τα κανάλια μας ψεκάζουν μνημονιακή προπαγάνδα, μισανθρωπισμό, εχθρότητα για τον διπλανό μας και μίσος για όποιον αγωνίζεται. Μας εξοργίζει και μας πεισμώνει η αναλγησία της ακροδεξιάς δικομματικής κυβέρνησης. Διαλύουν την παιδεία, την υγεία, την ασφάλιση, απαξιώνουν την εργασία και τη ζωή εκατομμυρίων συνανθρώπων μας, σπέρνουν ΜΑΤ, δάκρυα και πόνο, θερίζουν θανατικό.

Δίνουμε το χέρι σε όσους ορθώνουν το ανάστημά τους μπροστά στα τανκς της δικτατορίας του μνημονίου. Γιατί κάθε αγώνας σήμερα είναι αγώνας για όλους: για να σπουδάζουν τα παιδιά, για να έχει αξιοπρεπή δουλειά ο κόσμος, για να μην υπάρχουν πεταμένοι και δούλοι. Γιατί δεν μπορούμε να αφήνουμε κανέναν μόνο του – όλοι μαζί γινόμαστε η απειλή και η πτώση των νέων δυναστών.

Όλοι εμείς οι περιττοί, οι απολυμένοι, οι διαθέσιμοι, οι επισφαλείς, οι άνεργοι, οι αόρατοι των success stories, μετατρέπουμε την αδυναμία μας σε δύναμη, οργανωνόμαστε και παλεύουμε, κουβαλώντας στη μάχη ένα πανίσχυρο όπλο: την αγωνία αυτού του τόπου για ζωή.

Οι απειλές και η προσπάθεια της κυβέρνησης για τρομοκράτηση των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ δεν θα περάσουν.

Ο αγώνας τους θα νικήσει.

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
………………………………………………………….
Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, στάση τραμ Αιγαίου
τηλ: 2114013060
http://ergatikilesxi.wordpress.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *