Προειδοποιούμε την Κυβέρνηση ότι εάν ο Νίκος Ρωμανός χάσει τη ζωή του θα πρόκειται για καθαρή δολοφονία, που θα βαραίνει αυτήν την ίδια.

Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος για τον Ν. Ρωμανό

solid@rity-Nikos-RomanosΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος εκφράζοντας τα Σωματεία της και γενικότερα τους ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού δηλώνει την αλληλεγγύη της και την συμπαράστασή της στον Νίκο Ρωμανό, που για τρίτη εβδομάδα συνεχίζει την απεργία πείνας διεκδικώντας το αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμά του στη μόρφωση, αφού ο ίδιος έχει επιτύχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Καταδικάζουμε την απάνθρωπη στάση της Πολιτείας, η οποία επικαλούμενη νομικίστικες δικαιολογίες εκθέτει σε άμεσο κίνδυνο την ίδια τη ζωή του Νίκου Ρωμανού.

Επειδή το ζήτημα είναι βαθύτατα πολιτικό, προειδοποιούμε την Κυβέρνηση ότι εάν ο Νίκος Ρωμανός χάσει τη ζωή του θα πρόκειται για καθαρή δολοφονία, που θα βαραίνει αυτήν την ίδια.

Καλούμε τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις της χώρας καθώς και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δράσουν πριν να είναι αργά.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
ΓΛΑΔΣΤΩΝΟΣ 10 -10677 ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ : 210 5228 770 – 210 5235 764 – FAX: 210 5228 730

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Θ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *