Στις 19 Μαρτίου κυκλοφορεί το 4ο τεύχος του περιοδικού ΜΕΤΡΟ

image002Στις 19 Μαρτίου κυκλοφορεί το 4ο τεύχος του περιοδικού ΜΕΤΡΟ, το οποίο επανακυκλοφόρησε τον ∆εκέµβριο, µε τιµή τεύχους €4,90.

Στις σελίδες του καινούριου τεύχους, στο οποίο βρίσκονται και πάλι οι γνώριµοι στους παλαιότερους αναγνώστες συνεργάτες του περιοδικού, όπως ο Αρκάς µε την καινούρια του σειρά «Χωρίς Πάγο» και ο Γιώργος ∆ελαστίκ µε τις ακριβείς του αναλύσεις, θα βρείτε ακόµη καινούριες στήλες και καινούριους αρθρογράφους, όπως τον Τζίµη Πανούση, τον Φοίβο ∆εληβοριά και τον Νίκο Ζούδιαρη, ο οποίος κάθε µήνα αναζητά τις καινούριες στροφές της ποίησης στο πρόσωπο νέων δηµιουργών, που καλούνται να στείλουν τα έργα τους στον συνθέτη.

Ακόµη, στο τεύχος Απριλίου µπορείτε να βρείτε το CD µε την πρώτη -µετά από 10 και πλέον χρόνια- συνεργασία δύο αγαπηµένων καλλιτεχνών. Το CD περιέχει σε πρώτη κυκλοφορία 2 τραγούδια σε µουσική και στίχους του Νίκου Ζούδιαρη, τα οποία ερµηνεύει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Παρακολουθείστε την παρουσίαση κάθε τεύχους, αλλά και επιπλέον ενηµερώσεις από το ΜΕΤΡΟ, στη σελίδα facebook του περιοδικού:www.facebook.com/periodikometro .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *