Περισσότερες από πενήντα διακοπές υδροδότησης καθημερινά στη Θεσσαλονίκη από την ΕΥΑΘ!

image004Με τους αγώνες μας να τους σταματήσουμε!

Ανοιχτή Συνέλευση της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών:

Πέμπτη 23 Απρίλη στις 7 μμ, στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων

Συμπληρώνονται τρεις μήνες από την μέρα που ο ελληνικός λαός έδιωξε με την ψήφο του τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που μας είχε βυθίσει σε μια ανθρωπιστική κρίση άνευ προηγουμένου. Δυστυχώς όμως η χώρα συνεχίζει να βρίσκετε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες συνεχίζουν να ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Μετά τις χιλιάδες διακοπές ρευμάτων από τη ΔΕΗ που συνεχίζονται, η ΕΥΑΘ ακολουθεί παρόμοια εκβιαστική πολιτική, προχωρώντας σε μαζικές διακοπές υδροδότησης σε εκατοντάδες οικογένειες οι οποίες αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν πρόβλημα (άνεργοι, μονογονεικές, ανάπηροι κτλ). Περισσότερες από πενήντα (50!) διακοπές υδροδότησης καθημερινά με τραγικά αποτέλεσμα όπως φαίνεται στις  φωτογραφίες όπου στις 20/4 έκοψαν το νερό σε τρία από τα οχτώ διαμερίσματα πολυκατοικίας!
Ακόμη κι αν καταφέραμε να διώξουμε τη συγκυβέρνηση των μνημονίων, δυστυχώς δεν διώξαμε ακόμη, όλους όσους μας εκβιάζουν με κάθε τρόπο για να συνεχιστεί η εφαρμογή της ίδιας δολοφονικής πολιτικής της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της ανεργίας.

image002Χρειάζεται η συνέχιση του αγώνα ενάντια στους ευρωπαίους εκβιαστές (Ευρωπαϊκή Ένωση, Μέρκελ, Σόιμπλε κτλ), αλλά και τους ντόπιους που εφάρμοζαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν αυτές τις δολοφονικές πολιτικές (διευθυντές και γραμματείς τραπεζών, υπηρεσιών, εφοριών, δημόσιων επιχειρήσεων, το κράτος έκτακτης ανάγκης, δικαστές, ΜΑΤ κτλ.), για να πλουτίζουν μια χούφτα ντόπιων και ξένων τοκογλύφων.

Κανένας συμβιβασμός-Κανένας εκβιασμός!

-Ενημερωθείτε για τις δράσεις μας
-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων κτλ.
στo τηλέφωνο:2310265730, στο email: epitropidrasis@gmail.com
στο blog
-Παράλληλα συνεχίζουμε τη συλλογή ρούχων, τροφίμων και φαρμάκων για αγωνιστές που έχουν χτυπηθεί από την κρίση.
Κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία της περιοχής μας πρέπει να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να δράσουμε ομαδικά και συντονισμένα. Να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης σε κάθε γειτονία. Να προστατέψουμε όσους απειλούν οι σύγχρονοι μαυραγορίτες. Να βάλουμε ένα φρένο στην διάλυση της ζωής μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

· Απαγόρευση των κατασχέσεων κατοικιών και καταθέσεων.
· Κανένα σπίτι χωρίς, τροφή, ρεύμα, νερό και θέρμανση
· Κατάργηση των μνημονίων και των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.
· Διαγραφή ολόκληρου του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Έξοδος από ΕΕ και Ευρώ
· Υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών/υπηρεσιών.
· Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
Επικοινωνία: Τηλ:2310265730,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *