
Για τις κοπελιές που παλεύουν με την αισθηματική μοναξιά ή με την αδυναμία να τεκνοποιήσουν, τα πράγματα – σύμφωνα πάντα με τις “εμπειρίες” αξιοσέβαστων δημόσιων προσώπων – είναι πολύ απλά και οι λύσεις απολύτως εγγυημένες.
Ένα τάμα σε κάποιον θαμώνα των επουράνιων αρκεί για να εμφανιστεί ο έρωτας της ζωής σου. Κι αν το τάμα αποτύχει στο θέμα της τεκνοποίησης, μην ανησυχείτε: υπάρχουν και τα… θαυματουργά σταφύλια του Οσίου Συμεών του Μυροβλήτου, που – όπως διαβάζουμε σε αξιόλογη έγκριτη θρησκευτική ιστοσελίδα- θεραπεύουν τη στειρότητα πιο αποτελεσματικά και από ιατρική μέθοδο.
Τώρα, μη μας ρωτήσετε τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν τους “αγίους” σαν κυβερνητικά στελέχη της Ν.Δ., που “λαδώνονται” με τάματα για να εκτελέσουν τις επιθυμίες των πιστών. Δεν έχουμε απάντηση. Ίσως μόνο το ερώτημα: τι σόι θεός είναι αυτός που χρειάζεται δωροδοκία για να κάνει το θαύμα του; (Ούτε στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ να ήταν)!
Για όλες τις κοπελιές που δεν βρίσκουν ούτε άνθρωπο να τους κρατήσει το παλτό, ούτε το τεστ εγκυμοσύνης να αλλάζει γνώμη, υπάρχουν — λένε — λύσεις εγγυημένες. Όχι από γιατρούς. Από… άνωθεν υπηρεσίες.
Κάνεις ένα τάμα σε έναν ουράνιο «υπάλληλο», βάζεις και λίγη χρυσή σκόνη για το service, και τσουπ! ο έρωτας της ζωής σου εμφανίζεται όπως ο κούριερ όταν επιτέλους βρει την πόρτα σου.
Κι αν πάλι το ζήτημα είναι η τεκνοποίηση, μην ανησυχείτε: υπάρχει το Pro Grapes Plus Ultra Miracle 3000 — ή αλλιώς τα θαυματουργά σταφύλια του Οσίου Συμεών του Μυροβλήτου, που όπως διαβάζουμε θεραπεύουν τη στειρότητα πιο αποτελεσματικά και από ολόκληρη μονάδα εξωσωματικής.
Τώρα, θα μας ρωτήσετε:
«Μα τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί που νομίζουν πως οι άγιοι λειτουργούν σαν υπουργοί της Ν.Δ., που αν δεν τους “λαδώσεις” με τάματα δεν σου κάνουν ούτε ραντεβού;»
Κι εμείς θα απαντήσουμε:
Δεν ξέρουμε. Αλλά αν υπάρχει θεός που χρειάζεται δωράκια για να κάνει τη δουλειά του… τότε κάτι δεν πάει καλά ούτε στον ουρανό, ούτε στη γη, ούτε στα αμπέλια.

Αφήστε μια απάντηση