H κυβέρνηση Τσίπρα ο πιο καλός μνημονιακός μαθητής. «Μπράβο» από δανειστές για τους πλειστηριασμούς

Την ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια των δανειστών για την πρόοδο στη διεξαγωγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ότι δηλαδή προχωρά γρήγορα και αποτελεσματικά την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας από τις τράπεζες, τα κερδοσκοπικά funds και το μνημονιακό κράτος, εισέπραξε η κυβέρνηση, στην συνάντησή τους Χίλτον.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της κυβέρνησης που μετείχε στη σύσκεψη, οι εκπρόσωποι των δανειστών πιστοποίησαν ότι πλέον διεξάγονται κανονικά οι πλειστηριασμοί σε όλη την επικράτεια, και όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα ή τις τουριστικές περιοχές.

Επιπλέον, μεγάλη επιτάχυνση καταγράφεται και στην εκδίκαση αιτημάτων του νόμου Κατσέλη. Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, η ελληνική πλευρά προσκόμισε τα πειστικά στοιχεία που δείχνουν ότι ο αριθμός των αιτήσεων που κρίνονται (δηλαδή εγκρίνονται ή απορρίπτονται) είναι κατά 167% υψηλότερος από τον αριθμό των νέων αιτήσεων που υποβάλλονται για υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη.

Όσον αφορά το μεγάλο «στοκ» των εκκρεμών αιτήσεων του νόμου Κατσέλη (περίπου 150.000 κατά πληροφορίες), η ελληνική πλευρά υποστήριξε ότι οφείλονται στην πολύμηνη αποχή των δικηγόρων, αλλά ότι πλέον με τους ρυθμούς εξέτασης των αιτήσεων μειώνεται.

Στελέχη της ΛΑ.Ε και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών ανέφεραν στην Iskra ότι αυτά τα «μπράβο» των δανειστών αποτελούν αιώνιο όνειδος γι’ αυτή την κυβέρνηση και ότι σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουν με μεγαλύτερο πείσμα τον αγώνα για να σωθεί η λαϊκή περιουσία και κατοικία.

Πηγή: iskra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *