Ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά κλείνουν το Mega

Δεν το κλείνει το ΣτΕ που έβγαλε σήμερα την απορριπτική-καταδικαστική απόφαση, ούτε φυσικά και το ΕΣΡ που εφαρμόζει το νόμο.

Δεν το κλείνει η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς γιατί και να ήθελαν να το κάνουν δεν μπορούν, δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Δεν το κλείνουν οι εργαζόμενοι του καναλιού που έδωσαν όλο τους το είναι στο σταθμό – εξαιρούνται οι μεγάλες κεφαλές που έφυγαν πρώτοι σαν τα ποντίκια…

Δεν το κλείνει η οικονομική κρίση γιατί το κανάλι έχει μαζέψει πια αρκετά έσοδα από τις διαφημίσεις περιορίζοντας έτσι στα ελάχιστα τα τραπεζικά του χρέη.

Δεν το κλείνει ο κόσμος που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να το παρακολουθεί, με τις επαναλήψεις, δίνοντάς του μεγάλες τηλεθεάσεις.

Το κλείνουν αποκλειστικά και μόνο οι ιδιοκτήτες του γιατί δεν το θέλουν πια. Γιατί έχουν άλλα κανάλια ή γιατί δεν ενδιαφέρονται για κανάλι. Αν ήθελαν ή θέλουν να το κρατήσουν μπορούν να το κάνουν ακόμα και σήμερα. Εκεί είναι οι δύο άδειες που περισσεύουν, αρκεί μία αίτηση μόνο και κανένας δεν μπορεί να τους πειράξει. Θα το κάνουν; Φυσικά και όχι μια και δεν το έκαναν τόσο καιρό…

Το Mega το κλείνουν οι ιδιοκτήτες του (Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης και μία εταιρία στην οποία πέρασε το ποσοστό του ο Σαββίδης). Τελεία και παύλα.

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος – “Εφημερίδα των Συντακτών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *