Το Ισραήλ διαπράττει μια γενοκτονία μπροστά στις κάμερες.

“Νοσοκομείο του Κουβέιτ στη Ράφα δέχεται μια συνεχή ροή θυμάτων, τραυματιών από τις ανελέητες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές που συνεχίζονται αμείωτες από χθες το βράδυ”, είναι η πρόταση που συνοδεύει το βιντεάκι που παραθέτουμε και μας δίνει μια εικόνα της νέας φάσης που παίρνει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από την κυβέρνηση του Ισραήλ.

Η Πολιτική Προστασία στη Λωρίδα της Γάζας έκανε λόγο για «πολυάριθμους νεκρούς» τη νύχτα στη Ράφα, οι οποίοι προστέθηκαν στους σχεδόν 35.000 Παλαιστινίους δολοφονημένους από την αρχή της στρατιωτικής επιχείρηση εισβολής του Ισραήλ στην Γάζα.

Κι όλη αυτή η φρίκη αφήνει αδιάφορο τον “πολιτισμένο” κόσμο. Να θυμίσουμε μόνο την καταγγελία του ΟΗΕ ότι αποκαλύφθηκαν ομαδικοί τάφοι 400 ατόμων με γυναίκες και παιδιά, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιοι Παλαιστίνιοι «θάφτηκαν ζωντανοί».

Οσο και να προσπαθεί το Ισραήλ αυτές τις κτηνωδίες του δεν μπορεί να τις κρύψει. Κάνει όμως ότι είναι δυνατόν όπως μας πληροφορεί η ειδησεογραφία:

Το Ισραήλ απαγόρευσε την πρόσβαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο συνοριακό σημείο διέλευσης της Ράφας, στη Λωρίδα της Γάζας, έγινε σήμερα γνωστό από έναν εκπρόσωπο τύπου του Γραφείου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων.

«Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε καμία φυσική παρουσία στο σημείο διέλευσης της Ράφας, διότι ο Cogat (ισραηλινός οργανισμός που είναι επιφορτισμένος με τον συντονισμό της ισραηλινής πολιτικής στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη) μας αρνήθηκε την πρόσβαση σε αυτήν τη ζώνη», η οποία αποτελεί το κύριο σημείο διέλευσης της ανθρωπιστικής βοήθειας, δήλωσε ο Γενς Λάρκε, κατά τη διάρκεια μιας τακτικής συνέντευξης τύπου στη Γενεύη.

Δεν έχει ξανασυμβεί μια γενοκτονία να γίνεται μπροστά στις κάμερες και η παγκόσμια κοινότητα να αδιαφορεί.

Ευτυχώς που υπάρχει η πλατφόρμα “Χ” και μαθαίνουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *