Με ποιες διαδικασίες προσλήφθηκε στο κανάλι του Ευρωκοινοβουλίου η Ιωάννα Δεμεντή;

Αρχικά να πούμε ότι είναι πανέμορφη κοπέλα η Ιωάννα Δεμεντή. Πρόκειται για “το κορίτσι του μπακαλιάρου και των αγγουριών, σύμφωνα με γνωστή τηλεοπτική εκπομπή,  -σ,σ το οποίο- ανέλαβε να υπηρετήσει τον Άδωνη Γεωργιάδη, αφού προσελήφθη παρανόμως από το ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι για το οποίο και διώκεται” σύμφωνα με δημοσίευμα του Documento”.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., απειλεί με “νέες Αγωγές” τον εκδότη της Κυριακάτικης εφημερίδας και τον κατηγορεί σαν τον “μεγαλύτερο σεξιστή και φαλλοκράτη στην Ελλάδα”.

Από κει και πέρα το μόνιμο μέτωπο που υπάρχει εδώ και καιρό μεταξύ Αδωνη Γεωργιάδη και Κώστα Βαξεβάνη παίρνει νέες διαστάσεις με νέες αναρτήσεις του δημοσιογράφου στο twitter, αλλά και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας του για τα “προσόντα” και την γενικότερη επαγγελματική και πολιτική ζωή της “προστατευομένης” του Αδωνη.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο όλη αυτή την κατάσταση οι χρήστες του διαδικτύου δεν θα την άφηναν ασχολίαστη, με την Ιωάννα Δεμεντή να απειλεί με μηνύσεις όσους χρήστες του twitter έκαναν “ανάρμοστες” αναρτήσεις σε βάρος της, ενώ η ίδια είχε ένα “πολιτισμένο” διάλογο με τον Κ. Βαξεβάνη:

Από κει και πέρα ήρθαν στην επιφάνεια αρκετά βίντεο από περασμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις της κ. Δεμεντή, η οποία, όπως διαπιστώνουμε από σχετικά δημοσιεύματα, ήταν το αγαπημένο πρόσωπο δημοσιογράφων και πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ.

Oπως μας λέει η ίδια σε συνέντευξη της στην “Esspresso”, αγαπημένες της τηλεοπτικές εκπομπές “είναι οι μεσημεριανές που ασχολούνται με τη showbiz”, ενώ προβάλλει ότι εμφανίζεται στο  “πάνελ της εκπομπής του Φίλιππου Καμπούρη“, γνωστοποιώντας μας παράλληλα ότι αναζητεί άντρα “σύγχρονο ιππότη”.
Αναμφισβήτητα ένας τέτοιος άντρας ταιριάζει στην κυρία αυτή, η οποία σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., είναι ένα πρόσωπο το οποίο πρέπει να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο.

Πιθανόν ο Αδωνις Γεωργιάδης, να εκτίμησε και άλλους “τίτλους” που έχει η “προστατευόμενη” του, όπως ότι έχει ανακηρυχθεί «Miss Βόρεια Ελλάδα 2008», «Miss Talent Europe 2009», ενώ έχει παρουσιάσει τους διαγωνισμούς ομορφιάς «Miss Bikini 2009», «Star Heaven 2010», «Miss Saronikos», κ.α.
Ισως επίσης, ο Α. Γεωργιάδης να εκτίμησε το γεγονός ότι έκανε εύστοχες τοποθετήσεις, η κ.Δεμεντή σε έχοντας απέναντι της “προσωπικότητες” όπως ο «Εθνικός μας Σταρ» και ο «Μίστερ Μπούτια», σαν πανελίστρια που ήταν σε παρακμιακές τηλεοπτικές εκπομπές. (Να έδειξε δηλαδή ένα είδος “συναδελφικής αλληλεγγύης” αφού και ο ίδιος το ίδιο έκανε σαν τηλέμπορας).

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτή η κυρία έχει τα προσόντα -και τα επιδεικνύει- για να σταδιοδρομήσει σε κάποιους επαγγελματικούς χώρους.

Μέχρι τώρα κάναμε μια ανάρτηση που κάποιος θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει παραπολιτική και πιθανόν να μην είχε καμιά θέση στον ιστότοπο μας. Υπάρχει όμως ένα άλλο σημαντικό γεγονός.

Η κυρία όμως αυτή είναι παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής “24 Ωρες Ευρώπη” στο τηλεοπτικό κανάλι του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Οπως μας λέει φίλος δημοσιογράφος η Ιωάννα Δεμεντή είναι εντελώς άγνωστη στο δημοσιογραφικό σινάφι. Για να προσληφθεί κανείς στην παχυλά αμειβόμενη αυτή θέση πρέπει να έχει αρκετά προσόντα και “μεγάλο δόντι”. (Ο Κ. Βαξεβάνης ισχυρίζεται ότι βρέθηκε σ’ αυτό το πόστο με παρέμβαση της Προεδρίας της Κύπρου, κάτι που εμείς δεν μπορεί να γνωρίζουμε).

Σε κάθε περίπτωση πάντως υπάρχει κάποιος “αρμόδιος” να μας πει με ποιο τρόπο γίνονται οι προσλήψεις σ’ αυτό το κανάλι, ποιες μέθοδοι ακολουθούνται και ειδικά με ποιες διαδικασίες προσλήφθηκε η κ. Ιωάννα Δεμεντή;

Μία απάντηση στο “Με ποιες διαδικασίες προσλήφθηκε στο κανάλι του Ευρωκοινοβουλίου η Ιωάννα Δεμεντή;”

  1. “σύγχρονο ιππότη”??? 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    Αλλη μια ηλιθια που μαθαινει ιστορια απο το σινεμα…
    Ξεχνα το Χολλυγουντ (Hollywood, αν δεν το καταλαβες) κι ανοιξε κανα-δυο βιβλια (οπως το “Ναϊτες Ιπποτες”, “Ασσασσινοι & Ναϊτες”, “Το Ταγμα των Τευτωνων Ιπποτων”) για τους ιπποτες…και μολις τα τελειωσεις …ξαναδιαβασε τα.
    Διαβασε και τους 64 κανονες και ξαναελα και πες μας πως περιμενεις ακομα τον “σύγχρονο ιππότη”…τρισαθλια υποκουλτουρα της υποκουλτουρας…
    Β+Α=ΒΑ! ΡΕ ΟΥΡΤ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *