Ειδικεύονται στα fake news

Καθίκια ρατσιστές, εθνίκια του κερατά και φασίστες  σατανιστές  είναι εκτός από αδίστακτοι και άσχετοι. Βλάκες με περικεφαλαία.

Κάθε μέρα κάποια κουταμάρα θα πουν για να  κατηγορήσουν  τους  άμοιρους πρόσφυγες. Έχουν άδικο σε όλες τις περιπτώσεις. Λένε ψέματα κατ’ εξακολούθηση.
Οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με το να αποκαλύπτουν fake news είναι γεμάτες από τα ελεεινά και ηλίθια ψέματα των ακροδεξιών.

Κάθε φορά κάτι θα βρουν. Ή θα αναμασήσουν τα παλιά, ή θα  σκαρφιστούν νέες ηλιθιότητες. Ακόμα και στην αφίσα κατά του νόμου των αμβλώσεων έλεγαν ψέματα! (Περισσότερα εδώ).

“Μέσα από ανασκόπηση της επιστημονικής βιβλιογραφίας βλέπουμε πως οι ισχυρισμοί της αφίσας δεν είναι ακριβείς. Συγκεκριμένα:

1) Μπορούμε να εντοπίσουμε ρυθμική κίνηση καρδιακών κυττάρων από την 22η-23η ημέρα, ωστόσο δεν έχουν ακόμα πλήρως λειτουργικό καρδιαγγειακό σύστημα.

2) Τα έμβρυα αρχίζουν να νιώθουν πόνο από την 27η εβδομάδα της κύησης και μετά

3) Παρότι υπάρχει ηλεκτρική δραστηριότητα στα τμήματα του εγκεφάλου που έχουν σχηματιστεί μέχρι αυτή τη περίοδο, δεν έχουμε κανονική εγκεφαλική λειτουργία.

4) Το σύνολο των οργάνων έχει αναπτυχθεί περίπου κατά την 20η εβδομάδα”.

Σήμερα τα ΜΜΕ της Νέας Δημαγωγίας (ΝΔ) αναμασάν ένα χοντρό ψέμα: Κατηγορούν εμμέσως πλην σαφώς τους πρόσφυγες πως τάχα βανδάλισαν  εικόνα της Παναγίας. Προσέξτε πόσο άθλιοι είναι. Δεν το λένε ευθέως, το αφήνουν να εννοηθεί.
“Ακόμη ένας βανδαλισμός Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας έλαβε χώρα από αγνώστους”
Το “ακόμη” χοντραίνει το ψέμα. Όλες οι προηγούμενες παρόμοιες ειδήσεις (πχ αφαίρεση των σταυρών από τους τρούλους κλπ) ήταν ή νοσηρή φαντασία, ή Photoshop!
“Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής πέριξ του ιερού ναού συγκεντρώνονται καθημερινά παράνομοι μετανάστες οι οποίοι συχνά προβαίνουν σε παραβατικές πράξεις…”

Από την ίδια την αστυνομία δεν προκύπτει κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη περιοχή. Ούτε παίρνουν καντήλια, ούτε ληστεύουν πιστούς, ούτε τίποτα. Άλλη μια συκοφαντία των ακροδεξιών.
Ασφαλώς όμως προσέξατε πως βάζουν μέσα τους πρόσφυγες παρά το ότι οι ίδιοι μιλάνε για “αγνώστους”, ώστε να γίνουν οι συνειρμοί. Κι αυτός είναι ο σκοπός τους. Δημιουργία, φόβου μίσους και καχυποψίας.

Σε αυτά έχουμε να πούμε τα εξής:

Οι Μουσουλμάνοι τιμούν τον Ιησού και την ΠαναγίαΠιστεύουν τόσο στην Παρθενία της Μαριάμ, όσο και στα θαύματα του Ιησού. Η διαφορά είναι πως δεν Τον θεωρούν Υιό του Θεού, αλλά προφήτη. Είναι λοιπόν παράλογο να κάνουν βανδαλισμό σε εικόνα της Παναγίας.

Οι φασίστες του ISIS που έκαναν λεηλασίες και καταστροφές σε Χριστιανικούς ναούς, δεν ήταν Μουσουλμάνοι όπως δεν είναι Χριστιανοί οι Έλληνες ναζί. Προσποιούνταν τους πιστούς για να κάνουν  εγκλήματα. Όπως ακριβώς εδώ οι ακροδεξιοί.

Και μια που το αναφέραμε, ακόμα κι αν έγινε τέτοια προβοκάτσια, ο βασικός ύποπτος είναι οι φασίστες γιατί:
Πρώτον έτσι θα κατηγορήσουν τους αθώους πρόσφυγες και θα κάνουν την εμετική τους προπαγάνδα.
Δεύτερο είναι σατανιστές.

Θυμάστε ένα βιβλίο που προλόγιζε ο Μιχαλολιάκος για το σατανικά υπέροχο Πάνα, με τίτλο “Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου”;

Οι ναζί δεν γουστάρουν ούτε το Χριστό, ούτε την Παναγία γιατί ήταν Εβραίοι και Ειρηνιστές. Αγαπούσαν όλο τον κόσμο.
Έχουν όχι μόνο κίνητρο αλλά συχνάζουν και στην Εκκλησία, αφού σατανιστές ναζί και βλαμμένες θεούσες έχουν συμμαχήσει κατά των προσφύγων.

Όμως η ΝΔ υιοθετεί και διαφημίζει την προπαγάνδα της εγκληματικής συμμορίας, διότι η ίδια η ΝΔ είναι η “σοβαρή Χρυσή Αυγή”.
Μην απορούν όμως μετά για τη συμπεριφορά των οπαδών τους. Σπέρνουν μίσος και ψέματα, θερίζουν βία και φασισμό.

Θέλουμε μετανάστες και πρόσφυγες. Φασίστες στα τσακίδια!

Γράφει ο mitsos175

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *