Τι είναι τούτος ο “ανέμελος” ωρέ; Πάει να μας κάνει ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα!

Κατανοητό και εξηγήσιμο να θεωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ακόλουθους του στο instagram λωτοφάγους, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι με τα σχόλια που ακολούθησαν την φωτογραφία του πρωθυπουργού και την λεζάντα που την συνοδεύει. Το εξωφρενικό, αλλά και αυτό αναμενόμενο είναι το πώς παρουσιάζουν τα ΑΡΔάκια της “ενημέρωσης 107” το πρωθυπουργικό πόστ.

Τα κείμενα που συνοδεύουν την διαδικτυακή τοποθέτηση του “ανέμελου” είναι σχεδόν πανομοιότυπα: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέκλεψε λίγο από το πρόγραμμά του για μια απόδραση στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη .. και πήρε τα βουνά … ο κ. Μητσοτάκης μαζί με την κόρη του, Δάφνη, ανέβηκαν στις Πάχνες, την ψηλότερη βουνοκορφή (σε υψόμετρο 2.453 μ.) των Λευκών Ορέων”, μας γράφουν.

Τέτοια φάση ψιλού γαζιού με χοντρή βελόνα δεν έχει ξαναγίνει! Και καλά να υποθέσουμε ότι διαφορετικά παπούτσια φοράει ο Μητσοτάκης ακολουθώντας υπόδειξη του πνευματικού του για να μην τον ματιάσουν για τις ορειβατικές του επιδόσεις. Μπορεί όμως κάποιος να μας εξηγήσει πώς είναι δυνατόν κάποιοι -στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Μητσοτάκης και η κόρη του – να κάνουν ορειβασία χιλιομέτρων και να εμφανίζονται όχι απλώς φρεσκαδούρες άλλο πράμα, αλλά τα ρούχα τους να μην έχουν στάλα ιδρώτα και τα παπούτσια τους ίχνος σκόνης;

Είπαμε … να είσαι πολιτικός απατεώνας αλλά τουλάχιστον κράτα κάποια προσχήματα και μην προκαλείς κατάγματα στην νοημοσύνη μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *