Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, 5 μ.μ ανοίγουμε τα διόδια Αφιδνών

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 5 μμ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ- ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Απάντηση στις προσπάθειες τρομοκράτησης των πολιτών που υπερασπίζονται το αυτονόητο δικαίωμα τους,της ελεύθερης μετακίνησης τους, δίνει το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, στην εταιρεία ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ. Ανοίγουμε τα διόδια στις Αφίδνες την Κυριακή 30/10, 5 μμ.

Πρεπει να δώσουμε το ίδιο βροντερό παρόν όπως όταν δεκάδες συναγωνιστές του κινήματος “Δεν πληρώνω” και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν έξω από το σπίτι της συναγωνίστριας μας Σ.Κ. στις 27/10/11 γύρω στις 10 το πρωί όπου η αστυνομία μαζί με 3 δικαστικούς επιμελητές προσπάθησαν κατ’εντολήν της εταιρίας “Νέα Οδός” να κατασχέσουν το αυτοκίνητό της.

Οι κρατικοί εντολοδόχοι της εταιρίας υπολόγισαν χωρίς το κίνημα μας και τελικά έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι και άδεια χέρια. Οι συναγωνιστές μας σαν μια γροθιά έδιωξαν την αστυνομία και τους δικαστικούς επιμελητές δείχνοντας περίτρανα ότι με αλληλεγγύη και ανένδοτο αγώνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από τις 11 το πρωί περίπου  και για πανω απο 2 ώρες  πραγματοποιήθηκε κατάληψη στα διόδια Αφιδνών από συναγωνιστές και κατοίκους της περιοχής. Βλέπετε φωτογραφίες από την κατάληψη  και βίντεο στο oxidiodia.gr με δηλώσεις της συναγωνίστριας και άλλων συναγωνιστών από τα διόδια Αφιδνών.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ- ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ  ΣΠΑΣΕΙ!
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10, 5 μμ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

 www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com
δειτε το βιντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=FhtBDTPuf1M&feature=player_detailpage

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *