Χούντα και κουτσομπολιό.

Γράφει ο mitsos175

Ποιος κεράτωσε ποιον; Όταν πρόκειται για πλούσιο κηφήνα, είναι το Νο1 ερώτημα στους βόθρους στο χαζοκούτι. Χωρίζουν; Γιατί χωρίζουν; Ποιος πήδηξε, ποιος πηδήχτηκε, κι αν πηδήχτηκε, γιατί δεν πηδήχτηκε; Είχαμε μια φαγούρα! Βρε δεν πηδιέστε πετσωμένοι ΑΡΔ!

Σκοτιστήκαμε για τα σκουπίδια που σερβίρουν στους τηλεοπτικούς οχετούς. Η ακρίβεια προχωρά ακάθεκτη. 2 δις παραπάνω ο ΦΠΑ κάθε χρόνο, οι μαυραγορίτες εφαρμόζουν την κυβερνητική πολιτική. Πάρε λίγα ευρώ, φτωχέ, αφού πλησιάζουν ευρωεκλογές, ενώ κάθε μέρα σου κλέβουν πολύ περισσότερα.

Πόσο καιρό έχουν να κάνουν ένα σοβαρό ρεπορτάζ από νοσοκομεία; Να δουν τι κόλαση επικρατεί παρά τις προσπάθειες του ελάχιστου ηρωικού προσωπικού; Όποιος δεν έχει λεφτά, κινδυνεύει άμεσα! «Μείνετε σπίτι να πεθάνετε. Μετά θα πάρει το σπίτι η τράπεζα»! Καπιταλισμός.

Ναζισμός και επιστολική νοθεία. 4% επιστολικής ψήφου σημαίνει πως – αν δεν προσέξουν κάποιοι – 8% διαφορά μόνο απ’ αυτό. Πχ άλλο είναι το πρώτο κόμμα να πάρει 31 και το δεύτερο 17 (αν πιστέψουμε τα ψέματα των δημοσκοπήσεων) κι άλλο το 27 – 21. Στην πρώτη περίπτωση με 14 μονάδες διαφορά τη γκρίνια θα την έχει η αντιπολίτευση, ενώ στη δεύτερη με μόλις 6 μονάδες, θα αρχίσουν να ιδρώνουν στην κυβέρνηση.

Το πολύ μπάζωμα το κάνουν τα κανάλια. Βρέθηκε κρανίο στα μπαζωμένα, όπως κατήγγειλε δικηγόρος οικογένειας θύματος του εγκλήματος των Τεμπών. Σε άλλη χώρα θα ήταν πρώτη είδηση. Εδώ είναι «κανονικότητα».
Μόνο αν πεθάνει μπάτσος, ψάχνει η αστυνομία. Είπαμε ρουσφέτι, αλλά όχι κι έτσι. Μόνο τους δικούς τους; Αλλά αυτοί είναι οι μπάτσοι. Ακόμα και για να πάνε τουαλέτα, πρέπει να τους διατάξουν. Υπάρχουν κι έντιμοι, αλλά δεν πρέπει μερικά μεμονωμένα περιστατικά να «χαλάνε» τη συνολική εικόνα.
Θα στείλουμε S-300 στην Ουκρανία; Το λάθος του 1919 δεν ήταν ότι στείλαμε στην Ουκρανία στρατό, αλλά ποιους στείλαμε. Αν στέλναμε Βενιζέλο πχ θα είχαμε αποφύγει τη Μικρασιατική καταστροφή. Τώρα πρέπει να στείλουμε Μητσοτάκη – όλο το σόι, Μεϊμαράκη, ΑΡΔ και κομματόσκυλα της ΝΔ, να τους περιποιηθούν οι Ρώσοι, όπως περιποιούνται τους Ουκρανούς ναζί.
Οι οποίοι ναζί αρνούνται να πάνε στην πρώτη γραμμή. Είναι τα καθάρματα που βαράνε τον κόσμο, επειδή δε θέλει να πεθάνει. Αυτοί στα μετόπισθεν, να φυλάνε πλούσιους και μαφιόζους. Οι ΗΠΑ θα στείλουν δεκάδες δις για να σκοτωθούν Ρώσοι. Στις ίδιες τις ΗΠΑ εκατομμύρια Αμερικανοί είναι χωρίς περίθαλψη. Τα ίδια σκατά παντού, μόνο που εδώ είμαστε στον πάτο του απόπατου.
Κάποια άλλα σκουλήκια λένε πως φταίνε τα επιδόματα στους θεόφτωχους. Είναι τα ίδια σκουλήκια που τρώνε τα πόμολα του δημοσίου. Πότε θα σκάσουν ξέρετε; Όταν οι θεόφτωχοι αρχίσουμε να τρώμε τους πλούσιους μαφιόζους. Σύντροφοι πότε θα ωριμάζουν οι συνθήκες; Έχει βρομίσει σαπίλα ο τόπος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *