Οι σιωνιστές εισβολείς έχουν ηττηθεί


Χτες ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ο Εχ. Ολμέρτ είχε ανακοινώσει την κατάπαυση του πυρός, λέγοντας ότι το Ισραήλ πέτυχε τους στόχους του. Σήμερα δήλωσε ότι: «Η Χαμάς απέδειξε για μια ακόμα φορά, σήμερα το πρωί, ότι η κατάπαυση του πυρός είναι εύθραυστη και ότι πρέπει να επανεκτιμάται λεπτό προς λεπτό».

Αρχικά να ρωτήσουμε: Ποιοι ήταν οι στόχοι των σιωνιστών που επετεύχθησαν; Εκτός του να δολοφονήσουν και να τραυματίσουν χιλιάδες Παλαιστινίους τι άλλο κατόρθωσαν; Ναι, ισοπέδωσαν πόλεις και χωριά. Από κει και πέρα όμως;

Μόλις πριν λίγο το Reuters μετέδωσε ότι: «Τουλάχιστον έξι ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από παλαιστινιακό έδαφος κατά της πόλης Σντερότ». Αν σκεφτούμε ότι οι σιωνιστικές δυνάμεις εισβολής ελέγχουν απόλυτα τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ μπορεί να καταλάβουμε ότι τα πλήγματα που έχει υποστεί ο ισραηλινός στρατός είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα μας παρουσιάζουν.

Μήπως το λουτρό αίματος που δημιούργησαν οι σιωνιστές συντέλεσε ώστε να καμφθεί το ηθικό της Παλαιστινιακής αντίστασης; Κάθε άλλο. Το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα έφερε.
«Η μονομερής εκεχειρία δεν σημαίνει το τέλος της ισραηλινής κατοχής και της ισραηλινής πολιορκίας. Αυτά συνιστούν πράξεις πολέμου και δεν συνεπάγεται το τέλος της αντίστασης» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Χαμάς.

Οι ναζιστές του Ισραήλ και οι προστάτες τους παρ’ όλο του αιματοκύλισαν τον Παλαιστινιακό λαό, έχουν ηττηθεί στρατιωτικά και ηθικά. Και είναι τουλάχιστον προκλητικό κάποια φερέφωνα τους που ζουν στην χώρα μας σαν τον Ζακ Κοέν να προσπαθούν από εφημερίδες και blog να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

0 απαντήσεις στο “Οι σιωνιστές εισβολείς έχουν ηττηθεί”

  1. “Κάποια φερέφωνά τους που ζουν στη χώρα μας” γράφει το κείμενο. Μήπως αυτό το “ζουν στη χώρα μας” είναι λιγάκι δεξιό και ρατσιστικό; Λέω, μήπως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *