Εραστές δυτικών προαστίων

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους εντελώς απρόσμενα και αδικαιολόγητα στο κανάλι των δυτικών προαστίων. Τρείς δημοσιογράφοι και επτά τεχνικοί. Με την απόλυση αυτών των εργαζομένων θα βγεί το κανάλι απο την οικονομική κρίση;
Αντί να πάψουν τα διευθυντικά στελέχη να δίνουν θέσεις αρχισυντακτών και παρουσιαστριών στις γκομενίτσες τους προτίμησαν να απολύσουν 10 ανθρώπους.
Γιατί έχουν και …βιολογικές ανάγκες τα στελέχη και άμα διώξουν τις γκομενίτσες θα χάσουν το …γλειφιτζούρι!

Στα ίδια χνάρια βαδίζει και ο προβεβλημένος “ρεπόρτερ του πισινού” που αμοίβεται με 4500 ευρώ καθαρά το μήνα ενω την ίδια ώρα εργάζεται και στην Κρατική Τηλεόραση ως αργόμισθος με 2000 ευρω το μήνα μεικτά και όταν τον πάρουν καμιά φορά στο κινητό (το οποίο πληρώνει η ΕΡΤ) για να τους δώσει κάποια είδηση ξυπνάει ο αριστερός επαναστάτης μέσα του και τους αρχίζει στα μπινελίκια. Επαναστάτης με μηνιαία έσοδα ανω των 6500 ευρώ και ρουφιάνος της Αστυνομίας, όμως δεν γίνεται.

Όταν όμως είσαι κολλητός του “συστήματος” που διοικεί το κανάλι -ή μήπως να λέγαμε γαμεί και δέρνει;- δεν κινδυνεύεις απο απόλυση. Θα την εισπράξουν οι ανυπεράσπιστοι δημοσιογράφοι των 1500 ευρώ το μήνα. Και την ίδια ώρα οι άνεργοι μελη της ΕΣΗΕΑ θα ξεπερνούν τους 300 πλέον με τους επαγγελματίες συνδικαλιστές πεοκρούστες να σφυριζουν αδιάφορα. Εδώ είμαστε και θα δείτε οτι οι απολύσεις θα έχουν συνέχεια τόσο στο ίδιο κανάλι όσο και σε άλλα ΜΜΕ που θα ακολουθήσουν.

Ανεργοι δημοσιογράφοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *