19 Tου Γενάρη: Κλείνουμε το δρόμο στο Φασισμό και τη Ρατσιστική

Στις 19 του  Γενάρη εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαία θα ενώσουν τις φωνές τους στην Αθήνα για να διαδηλώσουν ενάντια στη φασιστική και κρατική τρομοκρατία.

Είναι ανάγκη να υψώσουμε τους αγώνες μας τοίχος ενάντια  στις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει το κράτος, οι κατασταλτικοί του μηχανισμοί και η δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής απέναντι στους μετανάστες και σε αγωνιζόμενα κομμάτια της νεολαίας, της κοινωνίας, αγωνιζόμενους κλάδους εργαζομένων…..

Ξέρουμε ότι η φασιστική ιδεολογία και τα κόμματά της,  επιδιώκει να τα βάλουμε οι φτωχοί με τους φτωχούς για να κρυφτούν οι πραγματικοί ένοχοι για την καταβύθιση της ζωής μας, δηλαδή κυβέρνηση, κράτος, κεφάλαιο, ΕΕ, ΔΝΤ.

Ζούμε τον απόλυτο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό, με το κράτος να καταπατά και να παραβιάζει κάθε δημοκρατικό-εργατικό δικαίωμα και ελευθερία. Τα καθημερινά πογκρόμ στους μετανάστες, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι προληπτικές συλλήψεις πριν από κάθε εργατική διαδήλωση, η χρήση χιλιάδων χημικών για τη διάλυση των συγκεντρώσεων, οι τρομοκρατικές επεμβάσεις της αστυνομίας, των ΜΑΤ, των ΔΙΑΣ σε κάθε μορφή κοινωνικής δράσης και αντίστασης,η επίθεση στη βίλα Αμαλίας και γενικότερα στους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, η απαγόρευση από τα δικαστήρια δεκάδων απεργιών, οι συλλήψεις αγωνιστών,η ποινικοποίηση του φρονήματος, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που καταπατούν ακόμα και το σύνταγμα, οι απολύσεις και οι εργοδοτικές απειλές είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το πάζλ ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος που χρησιμοποιεί την κρατική καταστολή και τη φασιστική απειλή για να λιώσει κάτω από τη σιδερένια μπότα του κάθε αντίσταση, κάθε δράση ανυπακοής και ανατροπής.

Αυτό το καθεστώς προστατεύουν οι φασίστες με τις επιθέσεις στους μετανάστες, με τις απειλές και τα χτυπήματα στους αγώνες των εργαζομένων και τους κοινωνικούς αγωνιστές. Ξέρουμε λοιπόν ποιοι είναι οι πραγματικοί μας εχθροί. Το «αντισυστημικό» προσωπείο των φασιστών της Χρυσής Αυγής δεν είναι παρά το μασκαριλίκι της πιο ωμής βαρβαρότητας. Αυτό που της φοράνε τα αφεντικά της. Η αλήθεια είναι μόνο μία:

Οι φασίστες θέλουν εμφύλιο των φτωχών,  γιατί είναι υπηρέτες των αφεντικών.

Εμείς με τη συλλογική μας δράση, με την οργάνωση της κοινωνικής αλληλεγγύης, θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε κάθε υποστύλωμα/δεκανίκι του κοινωνικού εκφασισμού και κανιβαλισμού. Θα πράξουμε ό, τι περνάει από τα χέρια και την ψυχή μας, για να δυναμώσουν οι ιδέες μιας απελευθερωμένης, ανεξάρτητης, αδούλωτης, δημοκρατικής και χειραφετημένης κοινωνίας.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ
        ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *