Ο Χρυσός μας φέρνει πιο κοντά! (2 Βίντεο)

skouries-16-300x1681Όταν οι «Χρυσές Καδένες» της FA.CA. D” ORO μετατρέπονται σε αίτημα διατεταγμένης συγκέντρωσης

Γράφει η Σ. Κ.

Αντισυγκέντρωση-παρωδία υπέρ της «επένδυσης» στις Σκουριές οργανώθηκε χθες στη Μεγάλη Παναγία.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν 1.500 άτομα, υπήρχαν γιγαντοοθόνες και εφτά μισθωμένα από την εταιρεία λεωφορεία για να μεταφέρουν τους συγκεντρωμένους.

Η αντισυγκέντρωση καμία σχέση δεν είχε με τη μεγάλη ογκώδη και γεμάτη παλμό διαδήλωση στη Μ. Παναγιά και στις Σκουριές της προηγούμενης Κυριακής. Γι” αυτό τα  ΜΜΕ που πρόβαλλαν τη «συγκέντρωση» για να ενημερωθεί ο «πολίτης» είχαν φωτογραφίες από τις μεγάλες  διαδηλώσεις κατά των μεταλλείων.
Ο «ανιματέρ» ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής της εκδήλωσης :

«Απλωθείτε. Οι εργαζόμενοι πιο πίσω. Η νεολαία και οι κυρίες και τα μικρά πλακάζ (!) μπροστά. Όσοι είστε στα πλάγια και στην καφετέρια, ελάτε λίγο πιο δω».

Ο συντονιστής των συνθημάτων φώναζε μόνος του τα συνθήματα:

-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ -ΜΟΝΟ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ !
-ΕΡΓΑΤΙΑ- ΕΡΓΑΤΙΑ -ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΑ ΓΡΟΘΙΑ.
-ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ

«ελάτε, ελάτε δύο συνθήματα θα φωνάζουμε, αυτά που ξέρουμε», έλεγε για να παρακινήσει τους συγκεντρωμένους

Στη συγκέντρωση, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός εγγυάται ότι δεν θα χάσετε τις δουλειές σας», «τη χώρα αυτή δεν θα την κυβερνήσουν οι τρομοκράτες», «δεν θα τους περάσει γιατί έχουμε πρωθυπουργό που όταν λέει κάτι γίνεται».

Οι «τοπικοί άρχοντες» σύσσωμοι ήταν εκεί αφού ανοιχτά συμπεριφέρονται σαν εκπρόσωποι της εταιρείας.
Μαζί με το Μπόμπολα και την κυβέρνηση τάχθηκαν ανοιχτά και οι εργατοπατέρες του εργατικού κέντρου Χαλκιδικής. «Θα βυθίσουμε την περιοχή στην ανέχεια, στη φτώχεια και στην ανεργία, ή θα πάει μπροστά; Στηρίζουμε την επένδυση» δήλωσε,  ο εργατοπατέρας πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Κατάπτυστη  η στάση των εργατοπατέρων. Εκμεταλλεύονται, μαζί την κυβέρνηση και την εταιρεία, τον πόνο του ανέργου για να τον κάνουν δούλο, είναι ανοιχτοί δουλέμποροι και μεσάζοντες υπέρ των πολυεθνικών. Ο χρυσός τους φέρνει πιο κοντά. Κυβέρνηση, Δήμο, Μπόμπολα και ξεπουλημένους συνδικαλιστές.


Video streaming by Ustream

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *