Αυτός κι έχει τεράστιο πολιτικό εκτόπισμα!

«Εδώ το ανθρώπινο κύτταρο, απαλλαγμένο από τα καταιγιστικά φυσικά φαινόμενα άλλων χωρών, συναρμοσμένο με τις πνοές των θαλασσίων ανέμων, τη διαφάνεια του ορίζοντα, την πρόσφορη ξηρότητα της ατμόσφαιρας και τη ζωογόνα κυριαρχία του μεσογειακού ήλιου, “άνθισε” και μετέτρεψε το ζωτικό του μένος σε πολιτικούς, πνευματικούς, καλλιτεχνικούς και πολιτειακούς θεσμούς και έργα αξεπέραστης ευφυΐας και ομορφιάς. Η αποκατάσταση της αρτιότητας και της ομαλής –κατά το δυνατόν– λειτουργίας του είναι μείζον πολιτικό καθήκον. Δεν είναι μόνον αναγκαία συνθήκη της καθημερινής κοινωνικής και ατομικής μας ευτυχίας, αλλά ανυπέρβλητο ανθρωπολογικό πρόταγμα, συνυφασμένο με την ύπαρξη της φυλής μας».

Το παραπάνω είναι μικρό απόσπασμα από κείμενο του δικηγόρου Αλέξη Μητρόπουλου που θέλει να μας εξηγήσει το «νόημα των εκλογών του Νοεμβρίου».
Μετά απ’ αυτή την ανάγνωση εντοπίσαμε το τεράστιο πολιτικό εκτόπισμα του ανδρός Μητρόπουλου, αντιληφθήκαμε τον λόγο που ο Συνασπισμός του έδωσε το χρίσμα για να διεκδικήσει την θέση του περιφερειάρχη Αττικής

0 απαντήσεις στο “Αυτός κι έχει τεράστιο πολιτικό εκτόπισμα!”

  1. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ;
    Η Αττικομαμη

  2. Αλλοίμονο!
    Είμαστε καταδικασμένοι.
    Όταν το "βίπερ ΝΟΡΑ", γίνεται πολιτικός λόγος, δεν υπάρχει ελπίδα από πουθενά πια…

    mbiker

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *