ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Πρωτοσέλιδος έρωτας με τη σβάστικα

kasidiaris-1Γράφει ο kokkiniotis

Φαίνεται ότι τελικά ο Κασιδιάρης είναι ναζί! Όσοι τυχόν διατηρούσαν …αμφιβολίες, πρέπει να πείστηκαν πλέον μετά το σημερινό (4 Αυγούστου…) πρωτοσέλιδο του Θέμου Αναστασιάδη.

Μια αγγλική παροιμία λέει: «Εάν δεις ένα πράγμα που περπατάει σαν πάπια, που κρώζει σαν πάπια και έχει φάτσα πάπιας, τότε ναι, είναι πάπια!»

Το τατουάζ με τη σβάστικα στο αριστερό χέρι του Κασιδιάρη δεν αφήνει αμφιβολίες. Την ίδια ώρα βέβαια, το δεξί του χέρι ‘ερωτοτροπεί’ με τα οπίσθια της μις Τουρισμός που τον συνοδεύει. «Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης δεν έχανε την ευκαιρία να ερωτοτροπεί με την όμορφη συνοδό του», μας λέει η λεζάντα που συνοδεύει την φωτό στο ανάλαφρο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος.

Από ‘Γραφείο Τύπου’ της Χρυσής Αυγής, ο Θέμος Αναστασιάδης με τη φυλλάδα του έχει αναβαθμιστεί σε επικοινωνιολόγο της ναζιστικής συμμορίας. Σιγά –σιγά και μεθοδικά, της χτίζει το προφίλ, κόβει σε μικρές δόσεις το δηλητήριο του ζωντανού φασισμού και το σερβίρει μιθριδατικά σε περιτύλιγμα λάιφ-στάιλ.kasidiaris-3

«Αυτά τα χέρια, μπορεί καμιά φορά να χαιρετάνε έτσι, όμως είναι καθαρά χέρια», έλεγε ο αρχηγός τους. Όπως παλιότερα, επί χούντας, ο αρχιπραξικοπηματίας Λαδάς, που έλεγε πως «εγώ, μπορεί να κοίταξα καμιά μικρούλα, όμως έχω καθαρά χέρια». Η φράση αυτή τον ακολούθησε και έμεινε στην ιστορία σαν ‘ο κύριος καθαρά χέρια’.

Καθώς ‘μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις’, το μήνυμα από το σημερινό πρωτοσέλιδο του Θέμου είναι σαφές: Μπορεί στο ένα χέρι του ο Κασιδιάρης να έχει τη σβάστικα, δείτε όμως τι πιάνει με το άλλο του χέρι…

Αυτός είναι άλλωστε ο οκτάστηλος τίτλος του τρισέλιδου αφιερώματος στον ‘Έρωτα στη Ραφήνα’: «Στο ένα χέρι η Μις Τουρισμός, στο άλλο η σβάστικα».

kasidiaris-svastigaΈχει παλαιότερα λεχθεί ότι το γυναικείο κορμί, προορίζεται να χαϊδεύεται και να λατρεύεται από ερωτικούς συντρόφους ή να τρέφει βρέφη και όχι να πουλάει αυτοκίνητα και άλλα προϊόντα στις διαφημίσεις. Στην περίπτωσή μας, ο Θέμος το χρησιμοποιεί για να πουλήσει σε χαλαρό κλίμα τη σβάστικα, τον αγκυλωτό σταυρό και τη ναζιστική ιδεολογία.

Μπορεί στη διαδικτυακή του έκδοση το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να γράφει διάφορα για ‘ξεκάρφωμα’, όμως στο δισέλιδο ‘σαλόνι’ για τον ‘Έρωτα στη Ραφήνα’ τα πράγματα είναι σαφή: «εκρηκτικός βουλευτής» ο Κασιδιάρης, «μετρ των πολιτικών προκλήσεων», «έβαλε φωτιά στα τόπια για άλλη μια φορά» στη Βουλή. «…Σύμβολο του σεξ» ο «πιο προβεβλημένος ηγετικός παράγοντας της Χρυσής Αυγής –μετά τον κ. Νίκο Μιχαλολιάκο βέβαια-, ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης.»

Μετά από μια ανάλυση στα υπόλοιπα τατουάζ («μια νεκροκεφαλή σε δυσδιάκριτο πλαίσιο») που φέρει ο ναζιστής βουλευτής, μια αναφορά στην «αγχιβασίην» του Ηράκλειτου και το χρονικό του ειδυλλίου, μαθαίνουμε ακόμη πως «το απόμερο της παραλίας και η αίσθηση της απομόνωσης κάνει τον κ. Κασιδιάρη κάποια στιγμή ιδιαίτερα εκδηλωτικό με θωπείες σε …ευαίσθητα σημεία του σώματος της συνοδού του.».

«Ερωτικά παιχνίδια στην άμμο για τον κ. Κασιδιάρη και τη Μις Τουρισμός», λέει η λεζάντα που συνοδεύει τις γαργαλιστικές φωτογραφίες του ρεπορτάζ. Είναι προφανές πως δεν είχαν πάρει χαμπάρι τους δαιμόνιους παπαράτσι του Πρώτου Θέματος…

Πόνταρε πάντοτε στη στέρηση ο Αναστασιάδης. Άλλοι καιροί, άλλα ήθη: Ο Σάββας Κωνσταντόπουλος, προερχόμενος και αυτός κάποτε από την αριστερά, ήταν ο προάγγελος της δικτατορίας. Σήμερα ο άξιος διάδοχός του Θ. Αναστασιάδης  λανσάρει τους ναζιστές σε συσκευασία λάιφ-στάιλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *