Αλληλεγγύη στους φοιτητές και ανηλίκους που δικάζονται με τον τρομονόμο στην Λάρισα.

Την Αλληλεγγύη στους φοιτητές που δικάζονται την 1η Δεκέμβρη και στους ανήλικους που δικάζονται στις 9 Δεκέμβρη στη Λάρισα, με τον τρομονόμο, εκδήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) Λάρισας.

Οι εκπρόσωποί της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάλεσαν «τους φορείς ( εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες , ΕΛΜΕ) να μην αρκεστούν σε ψηφίσματα αλλά να κηρύξουν στάση εργασίας και να διαδηλώσουν μαχητικά την ημέρα της δίκης έξω από τα δικαστήρια. Καλούμε τη νεολαία και το λαό της πόλης να πάρει μέρος
στην πανελλαδική συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο 27 Νοέμβρη στην πλατεία Ταχυδρομείου στη 1 μ.μ. Να συμμετέχει στις διαδηλώσεις στις 6 Δεκέμβρη, ημέρα δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Να δώσει μαχητική απάντηση στη χούντα της κυβέρνησης Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ με τη συμμετοχή του στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 15 Δεκέμβρη».

Τα μέλη της Ανταρσύα τόνισαν χαρακτηριστικά: «Αυτοί που δεν είδαν “σύσταση συμμορίας” στο “παραδικαστικό κύκλωμα”, στο σκάνδαλο της Ζίμενς και ούτε βέβαια στο Βατοπαίδι, παραπέμπουν ανήλικους για σύσταση “εγκληματικής οργάνωσης” και την 1η Δεκεμβρίου, αυτοί που καταλήστεψαν το δημόσιο πλούτο, δικάζουν πάλι με αστήρικτες κατηγορίες φοιτητές για “ληστρική κλοπή” σε σούπερ μάρκετ, προϊόντων, που μοιράστηκαν σε κατοίκους της πόλης κι ενώ αποσύρθηκε η κατηγορία σε βάρος τους. Η αλληλεγγύη και οι κινητοποιήσεις για την αθώωσή τους είναι καθήκον κάθε εργαζόμενου γιατί ο καθένας μπορεί να βρεθεί στη θέση τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *