Χρυσαυγίτικη ναζιστική συμμορία (Βίντεο)

02Ανατριχιαστικές είναι οι ομολογίες πρώην και νυν μελών της ναζιστικής συμμορίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σ’ αυτές στηρίζονται κατά βάση τα ρεπορτάζ από Alpha και Mega που παραθέτουμε σε βίντεο.

 

Επίσης σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τρεις πρώην χρυσαυγίτες παρουσιάζονται πρόθυμοι να καταθέσουν επώνυμα για την εγκληματική δράση αυτής της συμμορίας και να δώσουν πληροφορίες ονόματα και στοιχεία για την παραστρατιωτική δράση της και να αποκαλύψουν με λεπτομέρειες επιθέσεις κατά μεταναστών και άλλων ατόμων.

Ετσι εκτιμάτε ότι χρυσαυγίτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά κακουργήματα και κυρίως εκείνο της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Να επαναλάβουμε αυτό που είχαμε γράψει σε περασμένη ανάρτησή μας:

Αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς είναι ότι η Χ.Α είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Θα ήταν αφέλεια να πιστέψουμε ότι το αστικό κράτος έχει την βούληση να την αντιμετωπίσει ουσιαστικά. Σήμερα η οργή του κόσμου μετά την δολοφονία του Παύλου είναι μεγάλη, γ’ αυτό βλέπουμε κάποιες κινήσεις του κράτους εναντίον της. Αν είναι εντελώς προσχηματικές ή όχι θα φανεί στην πορεία. Αν δηλαδή το αστικό σύστημα έχει εκτιμήσει ότι η Χ. Α κατάντησε τέρας Φρανκενστάιν.

Πηγή:tsak-giorgis.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *