Ο Σαμαράς είναι συνειδητός πολιτικός απατεώνας ολκής

image002Ερωτηματικό είναι αν αυτά που λέει ο Σαμαράς τα πιστεύει και ο ίδιος. Και πραγματικά δεν έχουμε απάντηση στο ερώτημα αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζει σε άλλον πλανήτη κόσμο ή ότι θεωρεί τους Έλληνες λωτοφάγους και πολιτικά ηλίθιους! Μάλλον το δεύτερο πρέπει να ισχύει.

Βγήκε, λοιπόν στην εφημερίδα της κυβέρνησης, στο «Βήμα της Κυριακής» και μας είπε ότι θα υπάρξει μείωση φόρων ότι το πλεόνασμα είναι τριπλάσιο απ’ όσο αρχικά υπολογιζόταν, δηλαδή ξεπερνά το 1,5 δις το οποίο «θα επιστραφεί στην κοινωνία, στους χαμηλοσυνταξιούχους και ενστόλους», μπλα, μπλα ….

Ο Ελληνας πρωθυπουργός είναι συνειδητός πολιτικός απατεώνας ολκής. Αφού ακόμα και αστοί δημοσιολόγοι –«Αν το Δημόσιο ήταν συνεπές στις υποχρεώσεις του στο οκτάμηνο του 2013, αντί για το μικρό πρωτογενές πλεόνασμα, θα είχε καταγραφεί πρωτογενές έλλειμμα 2,458 δις ευρώ», έγραψε π.χ ο Σταύρος Λυγερός-, ξεσκέπασαν την απάτη του δήθεν πρωτογενούς πλεονάσματος, αυτός επιμένει στο τροπάρι του, και ενώ δε υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι είναι φούμαρα το «Πλεόνασμα Σαμαρά» 

Πάντως αυτή την φορά ο Α, Σαμαράς δεν μας είπε ότι είναι θεόπνευστη αυτή η εκτίμησή του.


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *