Κήρυγμα αντικομμουνισμού και σκοταδισμού από τον μητροπολίτη Κονίτσης

mitropolitisΚαι τι δεν είπε ο Άγιος Κονίτσης Ανδρέας, μιλώντας στις φασιστικές εκδηλώσεις για τη νίκη επί του ΔΣΕ, στον Γράμμο και το Βίτσι, στις 31 Αυγούστου!

«Ο Χριστός και η Ελλάδα θα νικάνε, ο κομμουνισμός δεν θα νικήσει! Να το ξέρετε! Γι’ αυτό να πούμε όλοι μαζί, ζήτω ο στρατός μας! Ζήτω η Ελλάδα μας!»

«Αν (οι κομμουνιστές) δεν είχανε νικηθεί, τι θα λέγανε τότε; Αν τώρα πανηγυρίζουν που έφαγαν τα μούτρα τους, αν είχαν νικήσει αλίμονό μας! Θα είχανε γίνει οι τζιχαντιστές της Ελλάδος αυτοί! Θα μας είχαν κόψει τα κεφάλια όλων!»

Και με τους ομοφυλόφιλους τα έβαλε ο μητροπολίτης:

«Έχουμε φτάσει στο σημείο, να οργανώνονται παρελάσεις και εκδηλώσεις των ομοφυλοφίλων παρακαλώ! Στην Ελλάδα, την ορθόδοξη Ελλάδα γίνονται αυτά!»

Αλλά και με το Σύμφωνο Συμβίωσης διαφωνεί:

«Δηλαδή, μου κάνεις, σου κάνω, σήμερα ζούμε μαζί και αύριο που δεν θα μου κάνεις σε διώχνω. Δεν ξέρω, μερικές φορές τρελαίνεται το μυαλό μου μ’ αυτά».

Φυσικά, καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους φασίστες. Με τους οποίους διατηρεί εξαιρετικά στενές σχέσεις, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο φύρερ Μιχαλολιάκος, λέγοντας ότι «ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας…» vitsi

Μία απάντηση στο “Κήρυγμα αντικομμουνισμού και σκοταδισμού από τον μητροπολίτη Κονίτσης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *