Ο Θεοδωράκης έχει πάει με νταλίκα στο φεγγάρι

12Αυτός ο τύπος τελικώς είναι ανεκδιήγητος. Κατάφερε να κοροϊδέψει τόσους πολλούς πως αποτελούσε μια δημοσιογραφική οντότητα με υπόβαθρο που μερικές φορές λες πως μοιάζει με φορτηγατζή που κατάφερε να πείσει τους πάντες πως οδήγησε νταλίκα στο φεγγάρι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην προσπάθεια πολιτικής του έκφρασης, φανερώνει κάθε μέρα τον κακό δημοσιογραφικό εαυτό του και σίγουρα τον ανύπαρκτο πολιτικό.
Δήλωσε λοιπόν πως ο Τσίπρας, μετά από μια συνέντευξη που του πήρε, τον οδήγησε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου όπου του έδειξε τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ που δραστηριοποιούνταν στο διαδύκτιο.

Από όσα είπε υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα: του έδειξε ο Τσίπρας τρολς του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν βρομοδουλειά στο ίντερνετ και αντί ως δημοσιογράφος να το καταγγείλει στον κόσμο, το κρατούσε τρία χρόνια; Κάθισε στο υπόγειο και τους έκανε και παρέα αντί να τους ξεμπροστιάσει;

Φαντάζομαι πως το υπόγειο το πρόσθεσε για να προσδώσει πλοκή και εικόνα στο σενάριό του, όπως έκανε με κάτι εκπομπές όπου έβαζε τον μετανάστη να υποστηρίζει πως ήρθε από το Λονδίνο κρεμασμένος κάτω από φορτηγό. Ε μην αφήσουμε την αλήθεια να μας χαλάσει μια τόσο καλή ιστορία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *