Όταν ένας υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη βγαίνει στην τηλεόραση και καταγγέλλει ανοιχτά ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πήρε λεφτά» για να ψηφίσει τους ποινικούς κώδικες, δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτική κριτική. Έχουμε να κάνουμε με ωμή, χυδαία συκοφαντία από τα χείλη του καθεστώτος.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να πει το αμίμητο: ότι ο Τσίπρας χρηματίστηκε. (Το έχει ξανακάνει). Και για να δώσει κάποιο «ερείσμα» στην αθλιότητά του, παραποίησε δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή. Ο Κοντονής ποτέ δεν είπε ότι ο Τσίπρας πήρε λεφτά. Κατήγγειλε σκοπιμότητες και δόλια αλλαγή διατάξεων. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Γεωργιάδη να το διαστρεβλώσει και να το πετάξει στον αέρα σαν να ήταν αποδεδειγμένο γεγονός.
Και το έκανε με το θράσος που χαρακτηρίζει όλη αυτή τη συμμορία: «Ας μου κάνει μήνυση». Σαν να μην είναι υπουργός. Σαν να μην εκπροσωπεί κυβέρνηση που έχει στήσει ολόκληρο μηχανισμό συγκάλυψης και επιλεκτικής «δικαιοσύνης».
Τις ανούσιες αντιπαραθέσεις που ακολούθησαν μεταξύ Ν.Δ και ΕΛ.Α.Σ μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:
Εμείς θα σταθούμε στο “ζουμί” της υπόθεσης: Οι ίδιοι εισαγγελείς που τρέχουν και παρεμβαίνουν αστραπιαία όταν κάποιος αναρχικός γράψει κάτι στο διαδίκτυο, κάνουν τους Κινέζους όταν υπουργός της κυβέρνησης διασπείρει βαριές κατηγορίες διαφθοράς χωρίς καμία απόδειξη. Η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη λειτουργεί άμεσα όταν πρόκειται να χτυπήσει την Αριστερά και τους αγωνιστές, αλλά παθαίνει αβλεψία όταν πρέπει να ελέγξει τους ισχυρούς.Αυτό είναι το περιβάλλον στο οποίο θα διεξαχθεί ο προεκλογικός αγώνας.
Όχι με πολιτικά επιχειρήματα. Όχι με προγράμματα. Αλλά με λάσπη, συκοφαντίες και τοξικότητα από κυβερνητικά στελέχη που δεν έχουν πια ούτε τα προσχήματα. Ο Γεωργιάδης έδωσε το σύνθημα: ό,τι πιο βρώμικο μπορείς να πετάξεις, πετάς. Και αν σε πιάσουν, λες «ας μου κάνει μήνυση».Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης δεν έχουν πια τίποτα να πουν για την ακρίβεια, τα εργασιακά, την υγεία και τη φτώχεια. Έχουν μόνο τη βρωμιά τους και τον μηχανισμό συκοφαντίας. Και δείχνουν καθαρά ότι θα τον χρησιμοποιήσουν μέχρι τέλους.Αν νομίζουν ότι θα περάσει έτσι, ας το ξανασκεφτούν.
Και επί της ουσίας τώρα. Αυτά που καταγγέλλει τώρα ο Αδωνις είναι επανάληψη της ίδιας κασέτας που μας έλεγε πριν 6 χρόνια και αργότερα όταν στριμώχτηκε μας σέρβιρε την τρέλα που έχει όμως παραδέχεται
Ας καταλάβουν στην Ν.Δ: Η λάσπη δεν κρύβει τις δικές τους υποθέσεις. Τις κάνει μόνο πιο ορατές.



0 Comments