Για τα «πανηγύρια»!

Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος – enikos.gr

   Η εκδοχή του κ.Τσίπρα – όπως την μετέφερε στο χτεσινό υπουργικό συμβούλιο – είναι ότι «το πακέτο της αξιολόγησης κλείνει χωρίς την νομοθέτηση επιπρόσθετων μέτρων»!

Η εκδοχή του Αρκά – του κατ’ επανάληψη «κακοποιημένου»  από τον μνημονιακό συνεταίρο του κ.Τσίπρα, τον κ.Μητσοτάκη – για την συμπαιγνία ντόπιων και ξένων «σωτήρων» είναι αυτή:

    Η συμπληρωματική εκδοχή του κ.Τσίπρα,

  • μετά το Ασφαλιστικό που επιφέρει νέα βάρη άνω των 8 δισ. ευρώ,
  • μετά το νυν και επόμενο φορολογικό που φέρνουν νέα βάρη άνω των 9 δισ. ευρώ και
  • μετά τον «κόφτη» που ισοδυναμεί με Μνημόνια διαρκείας,

είναι ότι «πάμε σε απογείωση»…

Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό το λεξικό της πολιτικής απατεωνιάς, της εμφάνισης του μαύρου – άσπρου, με το οποίο πορεύεται η κυβέρνηση.

    Επιτρέψτε μας, λοιπόν, αντί άλλου σχολίου, η στήλη σήμερα να περιοριστεί σε μια αφιέρωση: Αφιερώσουμε στην κυβέρνηση την παρακάτω φωτογραφία – μάλιστα δεν αποκλείουμε ο απεικονιζόμενος να μετέχει του στενού επικοινωνιακού κυβερνητικού κύκλου.

    Αυτό ακριβώς βιώνουμε, έτσι αποτυπώνεται η αλήθεια που «πνίγεται» από το βροντώδες πολιτικό ψεύδος που συνοδεύει τα κάθε φορά «επινίκια» των κυβερνητικών «διαπραγματεύσεων».

 Και το χειρότερο:  Ούτε καν οι «χίλιες λέξεις» της φωτογραφίας δεν επαρκούν για να περιγράψουν την «αξία» που έχουν για τον ελληνικό λαό τα κυβερνητικά«πανηγύρια». 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *