Ιάσονα Πιπίνη: Αλλος ένας “άριστος” δημοσιογράφος στο δημόσιο μισθολόγιο.

Αλλος ένας “άριστος” ανταμείβεται με κρατικό πόστο, αναγνώριση προφανώς των υπηρεσιών που έχει προσφέρει στο κυβερνητικό κόμμα. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Ιάσονα Πιπίνη, ο οποίος αναλαμβάνει σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα Λατινικής Αμερικής.

Ο πρωθυπουργός και ο πρώην δημοσιογράφος του Αλαφούζου έχουν ένα βασικό κοινό σημείο και αυτό ουσιαστικά έπαιξε τον κύριο ρόλο, για να αποκτήσει ο Πιπίνης μια καλοπληρωμένη ουσιαστικά αργομισθία.

Στήριξαν και οι δυο με κάθε τρόπο την μαριονέτα των Αμερικάνων, Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος ως γνωστόν αυτοδιορίστηκε “πρόεδρος” της Βραζιλίας. Ο Μητσοτάκης, υπακούοντας στις εντολές των Αμερικάνων, ο υπάλληλος τότε του Αλαφούζου για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του εργοδότη του.

Οπως γράφαμε και στο παρελθόν αυτό που πρέπει να διδάσκεται σαν μάθημα στις δημοσιογραφικές σχολές, είναι ο τρόπος με τον οποίο πήρε συνέντευξη ο δημοσιογράφος του Σκάι Ιάσονας Πιπίνης, από τον αυτοδιορισμένο “Πρόεδρο” Γκουαϊντο.

Δείτε στην φώτο μιας απ’ τις πρώτες “καίριες” ερωτήσεις που του έκανε! Προφανώς η απάντηση δεν ήταν καθόλου αναμενόμενη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *