Κύλησε ο Πλεύρης και βρήκε την Φαίη – Διόρισαν στο ΥΠΕΞ το σύζυγο της πρώην προέδρου ΟΝΝΕΔ Πεντέλης

Το πάλαι ποτέ αγαπημένο παιδί του Γιώργου Καρατζαφέρη, και σημερινό κυβερνητικό στέλεχος το οποίο ονομάζεται Θάνος Πλεύρης, ξαναήρθε στην δημοσιότητα.
Κι αυτή την φορά όχι με ένα σποτάκι απ’ την περιοχή των Εξαρχείων το οποίο αποτέλεσε το ερέθισμα για να τον “γλεντήσει” απίστευτα το διαδίκτυο. Ούτε γιατί σαν δικηγόρος που ανέλαβε την νομική υπεράσπιση των μπάτσων που συνέβαλλαν στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Αυτή την φορά οι “βαθυστόχαστες” απόψεις του αποσκοπούν να υπερασπιστούν ένα ναζιστικό κατακάθι. Την μέχρι πρότινος προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίη Νικητοπούλου η οποία έκανε απίστευτα εμετικές ρατσιστικές τοποθετήσεις.
Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Πλεύρης και Νικητοπούλου έχουν ειδικότητα στην δαιμονοποίηση των μεταναστών.

Και δεν θα θυμίσουμε τις δεκάδες ερωτήσεις που έκανε στην βουλή -συνήθως τις υπέγραφε μαζί με τον Αδωνη-, σαν βουλευτής του ΛΑΟΣ, με στόχο πάντα την ένταση της αντιμεταναστευτικής πολιτικής.

Παραθέτουμε μόνο ένα βιντεάκι με τις θέσεις του Πκεύρη για την «τελική λύση» του μεταναστευτικού. Προέρχεται από εκδήλωση του ακροδεξιού περιοδικού «Patria» στις 10.4.2011. Κάτω από τα χειροκροτήματα των παρισταμένων ο βουλευτής πλέον της Νέας Δημοκρατίας έλεγε ότι «πρέπει να υπάρχουν νεκροί στα σύνορα» και ότι όσοι μετανάστες καταφέρουν να περάσουν τα πυρά, θα πρέπει να μην μπορούν να φάνε να πιούνε ή να πάνε σε νοσοκομείο:«Για τη ζωή τους, η κόλαση θα φαντάζει παράδεισος μπροστά σ’ αυτό που θα περνάνε εδώ πέρα».

Σήμερα, λοιπόν κάνει μια στρογγυλεμένη δήλωση, παρουσιαζόμενος και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα. Δεν μπορεί να πάει κόντρα στην γραμμή του κόμματός του, το οποίο αποδοκίμασε τις δηλώσεις της ΟΝΝΕΔίτισας, αλλά από την άλλη όμως δείχνει ότι κατανοεί τους “προβληματισμούς” της ομοϊδεάτισσας του.

Δηλώνει, λοιπόν ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης:

«Όλοι όσοι είμαστε στελέχη της παράταξης, ασχέτως τον διαφορετικών απόψεων που έχουμε, πρέπει να υπηρετούμε την κεντρική γραμμή. Δεν είμαι οπαδός ούτε διαγραφών ούτε παραιτήσεων αλλά από την άλλη υπάρχουν τα όργανα που κρίνουν πότε κάποιος ξεπερνάει τα όρια με την έκφραση της άποψής του. Η επιστολή σε μεγάλο βαθμό εκφράζει προβληματισμούς οι οποίοι υπάρχουν αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να μπούμε σε μία διαδικασία που να απομακρυνόμαστε από τις υποχρεώσεις και το κεντρικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με τις ευάλωτες ομάδες».

Διπλωματικές οι τελευταίες δηλώσεις του Πλεύρη, ενώ οι πραγματικές απόψεις του Πλεύρη για το μεταναστευτικό πρόβλημα είναι αυτές που διατύπωσε στην μάζωξη του φασιστοπεριοδικού «Patria»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *