Ο φερετζές του Κασιδιάρη – Ενα παρασκήνιο και μια αναμενόμενη απόφαση

Μπορεί να θεωρηθεί αναμενόμενη η απόφαση που πήρε η Ολομέλεια του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου. Εκοψε το κόμμα του Κασιδιάρη με το σκεπτικό ότι «είναι συνέχεια της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή» και έδωσε το πράσινο φως για να λάβει μέρος στις εκλογές το κόμμα “ΕΑΝ” που έχει ιδρύσει ο 76χρονος επίτιµος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, ο άνθρωπος που μόλις πριν λίγο καιρό είχε αναδειχθεί ομόφωνα, από τα στελέχη του φυλακισμένου ναζί επικεφαλής του μορφώματος τους!

Και εδώ μπορεί να θέσει κάποιος το ερώτημα, όχι εμείς πάντως. Οι ανώτεροι δικαστές που πήραν αυτή την απόφαση το έκαναν κατόπιν πολιτικών εντολών και συγκεκριμένα για να εξυπηρετήσουν κυβερνητικές σκοπιμότητες; Και για ποιο λόγο αν υποθέσουμε ότι ο Κασιδιάρης έχει την δυνατότητα να κατευθύνει το εκλογικό ποσοστό που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις στο κόμμα του Κανελλόπουλου, η Ν.Δ. μα επιθυμεί την εμφάνιση ενός νεοναζιστικού κόμματος με “φερετζέ” στην βουλή;

Στο πρώτο ερώτημα θα αφήσουμε να απαντήσει με το παρακάτω βιντεάκι ο βουλευτής της Ν.Δ., Κώστας Τζαβάρας.

Οσο για την δεύτερο ερώτημα ας θυμηθούμε τι εγραφε σε σχετικό ρεπορτάζ σύντροφος πριν κάποιες μέρες: Ισως τελικά να μην είναι “σενάριο επιστημονικής φαντασίας” οι φήμες που υπήρχαν εδώ και καιρό:

… Προφανώς κανείς δεν μπορεί να τεκμηριώσει ότι το κυβερνητικό κόμμα πέρα από την εικόνα που παρουσιάζει και εμφανίζεται να μην επιθυμεί την εκλογική κάθοδο του κόμματος Κασιδιάρη, ουσιαστικά επιδιώκει το εντελώς αντίθετο. Να μπει δηλαδή στον πειρασμό και να αποδεχθεί συνωμοσιολογικά σενάρια που αναφέρουν ότι η “βιτρίνα” του Κασιδιαρέικου μορφώματος, ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, έχει ανοιχτή γραμμή με την Ν.Δ μέσω του συνταξιούχου σήμερα Γιώργου Σανιδά, ο οποίος έχει διατελέσει εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ήταν το πρόσωπο που το 2006 τον προώθησε για αντιεισαγγελέα, όπως φημολογείται. Είναι απόλυτα παρακινδυνευμένο να ισχυριστεί κανείς ότι η Ν.Δ., ουσιαστικά επιδιώκει όσοι ψηφοφόροι έφυγαν από το μαντρί της να βρεθούν στο κόμμα Κασιδιάρη, αυτό να αποκτήσει κοινοβουλευτική ομάδα η οποία θα λεηλατηθεί από το σημερινό κυβερνητικό κόμμα και έτσι θα αποκτήσει ακόμα μια πρωθυπουργική θητεία ο Μητσοτάκης. Σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ακούγεται αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *