Η κουμπαριά και ο νεποτισμός κανόνας λειτουργίας του καθεστώτος Μητσοτάκη -Συγκέντρωση στις Σέρρες ενάντια στον εγκληματικά και συνειδητά ψεύτη Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Ελάχιστα μπορείς να προσθέσεις στα όσα “λένε” οι εικόνες από τα δεκάδες βίντεο που πλημμύρισαν σήμερα το διαδίκτυο με την μεγαλειώδη και οργισμένη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στις Σέρρες μέλη του συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, με κεντρικό σύνθημα «Δεν ξεχνώ – 57 ψυχές ζητούν δικαίωση».

Το «Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή, αυτό που του αξίζει είναι η φυλακή», που δονούσε την ατμόσφαιρα μπορεί να αφορούσε τον εγκληματικά και συνειδητά ψεύτη Κώστα Αχ. Καραμανλή -είναι το πρόσωπο που λίγες μέρες πριν από την τραγωδία κατακεραύνωνε από το βήμα της βουλής όσους αμφισβητούσαν την ασφάλεια των τρένων- αλλά ουσιαστικά στρεφόταν ενάντια στο καθεστώς του Μητσοτάκη που έκανε την κουμπαριά και τον νεποτισμό κανόνα λειτουργίας του.

Ποιο τρανή απόδειξη γ’ αυτό δεν υπάρχει άλλη από την συμπεριφορά της Ν.Δ και του πρώην υπουργού Μεταφορών. Κάτω από το βάρος του εγκλήματος των Τεμπών, παραιτήθηκε, υποκριτικά, από τον υπουργικό του θώκο, για να επανέλθει σήμερα, στα ψηφοδέλτια του κυβερνητικού κόμματος και να προσδοκά -βάσιμα, μάλιστα, εξ’ αιτίας της εκλογικής πελατείας που έχει δημιουργήσει- να “κοσμήσει” αύριο τα βουλευτικά έδρανα.

Τα παχύδερμα εξουσιαστικά πρεζόνια, δεν τα απασχολεί πόσο θρήνο δημιούργησαν σε λαϊκά σπίτια. Στην αστική “δικαιοσύνη” τους, δεν κινδυνεύουν να λογοδοτήσουν, οπότε δικαίωση η μνήμη των 57 δολοφονημένων δεν πρόκειται να βρει. Είναι όλοι τους τόσο σάπιοι, όσο και το καθεστώς που υπηρετούν.

Εκτός και αν “ξυπνήσεις μονομιάς, κι έρθει ανάποδα ντουνιάς”, που έγραφε και ο σύντροφος Βάρναλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *