“Ο Μπέος αποτελεί πιστή εικόνα της σημερινής κοινωνίας μας”

Επανέρχεται ο φίλος αναγνώστης Π. Κ. στο ίδιο μοτίβο με το κείμενο που μας είχε στείλει πριν κάποιες μέρες, αυτή την φορά για να σχολιάσει τις πρόσφατες αναρτήσεις μας που, αφορούν τον Αχχιλέα Μπέο.

“Χαμένος κόπος”, μας γράφει, οι συχνές σας αναφορές στον δήμαρχο Βόλου. “Τούτος ο κόσμος αλλάζει μόνο με φωτιά και μαχαίρι” που έγραφε ο δεξιός Μάνος Χατζηδάκης. “Ολα τ’ άλλα είναι να’χαμε να λέγαμε” συμπληρώνει.

Ασχετα που βρέθηκε στο αξίωμα του δημάρχου, αυτός ο πρώην κατάδικος στις φυλακές όπου πέρασε για σχεδόν ένα χρόνο για την εμπλοκή του στους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, δεν κρύβει το ποιόν του από τους δημότες της πόλης.

Ποιος ξεχνά ότι στην πρώτη του ομιλία μετά την θριαμβευτική επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο το 2019, το πρώτο που είπε στους συγκεντρωμένους οπαδούς του ήταν “και τώρα θα γίνει της πουτάνας” και στο άκουσμα αυτής της υπόσχεσης οι οπαδοί του παραληρούσαν από ενθουσιασμό. Οπως είπε και έχει δίκιο, ο τσεκουράτος υπουργός Επικρατείας, «ο κ. Μπέος έχει αυτό το ύφος διαχρονικά, δεν το ανακαλύψαμε προχθές… αυτό αξιολογείται και κρίνεται από τους δημότες…». Και είναι αστείο κάποιοι να ζητούν από την Ν.Δ να καταδικάσει για τις συμπεριφορές του, τον δήμαρχο της 7ης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας, που συγκεντρώνει τόσα “προσόντα”, όπως ο Μπέος.

“Δίπλα στα παραπάνω, δείτε και την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας alco που έγινε μετά της πρώτες πλημμύρες και δίνει στον Μπέο 62%, με τον κύριο αντίπαλο του τον Παπαπέτρου να συγκεντρώνει μόλις το 21%” τονίζει ο επιστολογράφος και καταλήγει ότι “Ο Μπέος αποτελεί πιστή εικόνα της σημερινής κοινωνίας μας”.

Σε γενικές γραμμές δεν έχει άδικο ο αναγνώστης μας. Θα κλείσουμε όμως την ανάρτησή μας με κάποιους στίχους του κομμουνιστή Μ. Μπρεχτ:

Αν οι αγωνιστές ενάντια στο Άδικο νικηθούν

Το Άδικο πράγματι δεν έχει δίκαιο!!

Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν

Τίποτα παραπάνω από το ότι

Είμαστε λίγοι

Αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό

Και από τους θεατές περιμένουμε

Τουλάχιστον να ντρέπονται.

Μία απάντηση στο ““Ο Μπέος αποτελεί πιστή εικόνα της σημερινής κοινωνίας μας””

  1. Όσο ψάχνουν τις οδηγίες για τη συντήρηση του ΟΑΚΑ ρίχτε μια ματιά τι έκανε ο Πελετίδης στην Πάτρα με ένα στάδιο το οποίο ήταν κάποτε σε χειρότερη μοίρα και τώρα είναι κόσμημα. Όλα αυτά χωρίς σπατάλες εκατομμυρίων και χωρίς φαμφάρες.
    Σοβιετία γίναμε στην Πάτρα και πολύ το ευχαριστιόμαστε. Αν θέλετε στάδιο Παμπελοποννησιακό. Αλλιώς ψηφίστε Κομμουνιστές και στην πόλη σας. Πελετίδη, δώσε κι άλλο πόνο στους φιλελέδες.
    https://twitter.com/i/status/1709112157294465393

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *