Μπαράζ παραιτήσεων στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού

Χτες είχαμε την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ), με την οποία τονίζεται η αντίθεση της στην αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα εκφράζει με ανακοίνωση της η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ).

Αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

Η απόφαση της κυβέρνησης για αποστολή φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού στην Ερυθρά Θάλασσα, με πρόσχημα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και της προστασίας των εμπορικών πλοίων, εμπλέκει ακόμα πιο βαθιά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

Ρίχνει στο “στόμα του λύκου”, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα της χώρας, τα στελέχη των ΕΔ, που θα κληθούν να συμμετάσχουν και να υπερασπιστούν συμφέροντα ξένα προς τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.

Τώρα κυκλοφορεί η πληροφορία ότι στάλθηκε στην ηγεσία του Ναυτικού Σώματος διψήφιος αριθμός παραιτήσεων -17-, συμπεριλαμβανομένων, διάφορων βαθμών και προελεύσεων, από το πλήρωμα της φρεγάτας «ΥΔΡΑ».

Η σχετική ανακοίνωση που κυκλοφορεί αναφέρει σαν κύρια αιτία τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στο πολεμικό πλοίο και τους εξευτελιστικούς μισθούς τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *