“Προφήτης” vs Χατζηνικολάου και στην μέση Φουρέιρα

Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε: “Το αστικό πολιτικό προσωπικό, ΚΛΕΒΕΙ όλους εμάς, για να χαρίζει πλουσιοπάροχα δημόσιο χρήμα στην καθεστωτική ελίτ! Η περίπτωση του Ν. Χατζηνικολάου“. Επίσης τον Απρίλη του 2019 είχαμε μια ανάρτηση στο μπλοκ μας με τίτλο: “Είναι πολλά τα λεφτά Νίκο;” – Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν την συνέντευξη που πήρε ο Ν. Χατζηνικολάου από τον Β. Μαρινάκη

Για ποιο λόγο θυμηθήκαμε τα περασμένα αυτά κείμενα μας; Εναυσμα μας είναι η παρέμβαση που έκανε -μέσω του λογαριασμού του στο “Χ”- ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολιάζοντας την αφωνία των διαδικτυακών μέσων, συμφερόντων Χατζηνικολάου, στο εμφανιζόμενο γεγονός ότι ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ είναι φέσι στο μεθύσι, αναβαίνει πάνω στη σκηνή που τραγουδάει η αοιδός Ελένη Φουρέιρα, και δημιουργεί σκηνικό, ενώ κανείς δεν τολμάει να αντιδράσει.

Υ.Γ: Μαθήματα το πως μπορείς να σφάζεις με χαρτοπετσέτα παρέδωσε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στην αντιπαράθεση στο παρελθόν στο Twitter με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *